Merhaba...2012 Mayıs ayından beri bu modeli kullanıyorum, ancak ağır şartlar da arazide kullanmış değilim, normal yollar da bir sıkıntı yaşamadım Bursa'da genellikle Uludağ'a çıkıyorum çekişin de bir sıkıntı yok. Yerden yüksek olması uzun boylular için iyi bir avantaj,
sabahları bir kere de çalışıyor şu ana kadar hiç jikle kullanmadım. Normal bakımları zamanın da yapılıyor, parçaları ucuz zaten fabrikası Türkiye'de sıkıntı olmuyor. Motor çok sürat yapmıyor ancak; sizin sürat anlayışınıza göre değişir, en fazla 105 yaptım, zaten normal 70-80 benim için yeterli...Motor kullandıkça kendini daha iyi buluyor. 1500 km civarında bir kere arka bilye dağıttı, onu da değiştirdiler sorun olmadı. Son zamanlarda işe gidip geliyorum. Fazla benzin yakmıyor, ama km ne kadar ölçmedim. Bakımları zamanın da yaparsanız ve çok fazla hırpalama dan kullanıldığın da, benim için yeterli oldu. Teknik özellikleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ben motoru 0 km aldım, biraz titiz bir kişi olduğumdan fazla zorlamıyorum. O da beni üzmüyor...Ancak; Honda yada Yamaha ile karıştırmayın...Şahsi fikrim bana yetiyor...