yeni kasa apaçilerle cbr ın neredeyse sürüş pozisyonu aynı denebilir bide öyle yatarak kulanılan motor deyil dik e yakın sürüşüde sunuyor ikisinide kullanın bidaha yorumlayın fikir deyişikligi olucaktır .cbr almam dediğim motosikletler arasında nedenine gelirsek bir çok etken var ve birinci önceliğim ise oturuş pozisyonu benim gibi beli ağrıyanlar için hiç uygun değil ss makinayı çok severim lakin kullanamam sağlık problemleri yüzünden
ha şunu dersinki görünüş itibari ile cbr daha göze hoş geliyor renkleri vs lakin bunlar apacheye yapılmıycak şeyler değil götürürsün adam akılı bir oto kaplamacıya verirsin 600 700 tl cbr a taş cıkarıcak şeyler cıkarırlar ortaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Bende TVS Apache'ye Yöneldim Hocam Bu Sezon Sonu Umarım Nasipse Sarı Renk 10.000 KM Altı Temiz Bir Apache Alacağım, Bilgilendirme İçin Çok Sağ Olun![]()
bende olsam kesinlikle eski kasa cbr yerine apaçi alırdım.benimde favori motorlarımdan apaçi kendisini kanıtlamış sağlam motordur temizini bulursan almanı öneririm.