[Çorum - MT]

Kardeş çorumda bi grup olusturamadıkki buraya yorum yazan veya cevap yazan arkadasları birdaha bulamıyoruz. bi grup olamadık çorumda. halbuki çorumun nufusu cevredeki illere nazaran 2 katı ve daha fazlası ama o illerde grup var bizim ilimizde grubumux yok napıcaz bilmiyorum...? Çorumda motosiklet kullanan arkadasımızda cok ama boyle forumlara fazla ugramıyorlar onların gezileri hamamözü ve hamamlıçayköyden ibaret :D

Kardeş çorumda bi grup olusturamadıkki buraya yorum yazan veya cevap yazan arkadasları birdaha bulamıyoruz. bi grup olamadık çorumda. halbuki çorumun nufusu cevredeki illere nazaran 2 katı ve daha fazlası ama o illerde grup var bizim ilimizde grubumux yok napıcaz bilmiyorum...? Çorumda motosiklet kullanan arkadasımızda cok ama boyle forumlara fazla ugramıyorlar onların gezileri hamamözü ve hamamlıçayköyden ibaret :D

ehehehe aynen öyle :D

Merhaba arkadaşlar.bayramın 2. Günü corum merkezde olacağım ve motosiklet için fileye ihtiyacım var. Alabileceğim motosiklet bayiisi var mı? Varsa yerini tarif edebilirmisiniz? Bu arada zamanınız olursa tanışabiliriz.

Denizli İl Temsilcisi
tüm çorum mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım .

denizli mt
okay şen

şu Çorum grubu bi atağa geçemedi yahu:pr:gökhan, hemşerilerimize biraz gaz verelim de gezi felan düzenlesinler. bu arada umarım bulursun file:) inşallah bi etkinlik de ayarlarsınız

file motorcularda var motorcularda ulu mezarlığın orada ama geç kaldım sanırım :)

çorum grubunu ayağa kaldırmak gerekiyor. bir etkinlik lazım bizlere. en kötü bir hamamlıçayköy seferi yaparız :D

Hey bi bakin hele ben ben ehliyet alana kadar bi corum mt grubu kurun ben gezmek istiyom motorla hyosung gv 250 almayi dusuniyom bide motor ehliyetinin herseyiyle beraber kac lire benim usta 500 e aldim dedide dogrumu acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Gv 250 si olan varmi kaca aldi satarsa ka ca satar motoru niye satmak istiyo guzel bisimi veya tanidiginda varmi aslinda hic kimsede bu motoru kimsede gormedim ama.........

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

Bide aslinda herkes bi resmini motorynu markasini fa la n yazsada topicte paylassa siz bastan yanlis yapmissiniz once burda tanisalim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Bide hamamlicaykoy neymis gotmedigimiz yermi soyle bi komsulari ziyaret edelim diger gezide komsulRide aliriz konvoy halinde gideriz suru ile

Arkadaşlar Selahattin Usta diye bir ustamız varmış nasıldır acaba Çankırı' dan motorumu getireceğim?

kim

Bizde çorumluyuz

Çorum,Kargı,Çetmi Köyü

varmı aramızda acaba ?

Çoruma motosiklet sürüşlerimizi başlattık,umuyorum kısa süre sonra çok kalabalık olacağız ,katılmak isteyen dostlarımızı bekleriz... Ayrıntılar http://on.fb.me/YnpG6I

kim

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/114982-istanbuldan-coruma-suruyoruz-03-05-2013-a.html

Çorumdan selamlar arkadaslar sezon acıldı corumdaki arkadaslarla tanısıp grup kuralım cevre illere geziler fln düzenleyelim ins.tekeriniz düz bassın hep :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

leon arkadasım ulumezarlıgın orda yeri geldiginde sorarsan yardımcı olurlar corumda tanınan bi ustamız memnun kalırsın pisman olacagını sanmıyorum bu arada bende cankırılıyım kardesim.D

Arkadaşlar merhaba;

Bende Çorum luyum 2014 yaza tanışıp turlar düzenlesek ne güzel olur.

Bizde çorumluyuz

Çorum,Kargı,Çetmi Köyü

varmı aramızda acaba ?

Çoruma motosiklet sürüşlerimizi başlattık,umuyorum kısa süre sonra çok kalabalık olacağız ,katılmak isteyen dostlarımızı bekleriz... Ayrıntılar http://on.fb.me/YnpG6I

Merhaba;

Çorum merkezdeyim fakat iş icabı arada cetmiye giderim çok güzel yerdir geçenlerde gittim diğer konulardaki fotolardan bakmıştım evinizi seçemedim.
Hani caminin avlusunda taşta bir yazı var ((TAŞ TAŞI LAF TAŞIMA )) çok hoşuma gitmişti.

Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar