s.a arkadaşlar ÇORUM boğazkale- YAZIR KÖYÜ nden bende aranızdayım 
s.a arkadaşlar ÇORUM boğazkale- YAZIR KÖYÜ nden bende aranızdayım![]()
oooo hayırdır caner işi gücü bırakıp beni karşılamaya çorumamı geliceksin :queen:
Çorumlu hemşehrilerim polisin ehliyet yoklamasından sınıfta kaldılar. Yeddi emin otoparkına gittiğimde gözelrime inanamadım. yer gök motor. ( mübalağa ) Piyasada 2 yıl önceye göre neredeyse motor kalmamış. mobiletler piyasada hala. birçoğunda da plaka yok. 150- 300 tl arası satılıyorlar. dökülmüş durumdalar. Bisan marka motosikletler çoktu. bisan çorumda iyi satış yapmış ama kaçmış gibi .tüm bisanlar döküntü. birkaç sağlam gördüm. geneli haşat olmuş. grenajlar egzozlar.
yamaha ybr çok fazla. vitesli motorlar genelde ybr 125 ler.
büyük şehirlerde kaybolan eski ss ler nerede diyenler varsa çoruma gelin görün. ss lerin bir çoğu 2003 model altı. eski balina kafa suzukiler hondalar kawasakiler. çorumlu arkadaşlar motosiklet birlikteliğine çok fazla önem vermiyorlar gibi.
Şimdi bir olay anlatayım. mondial servisi olduğunu iddia ettikleri bir tamirciye girdim ve 150 zc için dörtlü flaşör yapabilirmisiniz dedim. adamın sıfatı değişti. 150 zc neki dedi. Siz servis olduğunuza eminmisiniz dediğimde tamam da abi mondailde birsüsü motor var hangisi deyiverdi. deh dedim bizim eşşeğe gidelim bu tarladan. mandalar basmış çoktan. nasıl bir tamircilik, servis anlayışı var anlamış değilim. Çorumdaki motosiklere yazık ediyorlar bunu gördüm bunu anladım.
herkese selam arkadaşlar bende kargının saraycık köyündenim ama istanbulda yaşıyorum şu anlık motorum yok ama marta doğru bir regal raptor almayı düşünüyorum ve kısmetse yaz mevsiminde aldığım motorla köyüme gitmeyi düşünüyorum
çorumda olan herkese selam
yaza yaşarsak gideceğin zaman onbeşgün evvelden haber et. sana yolda eşlik etmek isterim. benim de niyetim var. yaza kısmetse.
"özemeyin heri gobeller" bunu anlayan varsa Çorumludur emin olun.
Arkadaşım Çorumun neresindesin.?
Merkezden sen neresindensin?