[Çorum - MT]

selam Çorum MT üyeleri
ben de çorum kargılıyım. rize ardeşende öğretmenim.
"heri" den "da" ya,
"göbel"den de "uşak" a geçtim yani.
ağustosta kargıda olacağım. kargılı hemşehrilerimle tanışmak ve turlamak isterim. Çorum etkinlik gezileri olursa da gelmek isterim.motorum ramzey xf 125

kimse yokmu diye yakınan arkadaşlar ben çorum merkezdeyim ve her akşam buradayım artık tanışmak görüşmek isteyen arkadaşlar buradan yazsınlar. kış geliyor artık motomuhabbet zamanı:)

selam arkadaşlar bende mz 251 var. ama devamlı buji patlatıyor. yakıtı çok yakıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız sevinirim. eksoz dediler değiştirdim ama yine yapıyor. kalburatörü çin malı. ondan olabilirmi ?

Son düzenleme:
Selam millet
Çorumda mt var mıdır diye bir baktım aslında varmış da topicte bi hareketlilikeksik
eskişehirli motorcu çorumdaki öğrenciden herkese selam..
bi toplanmak tanışmak lazım ya

Selam millet
Çorumda mt var mıdır diye bir baktım aslında varmış da topicte bi hareketlilikeksik
eskişehirli motorcu çorumdaki öğrenciden herkese selam..
bi toplanmak tanışmak lazım ya

Bahar gelince toplanalım, tanışalım. Çorum çevresinde motosikletle gezilecek çok güzel yerler var. Ufak gezilere çıkabiliriz.

mrb arkadaşlar merzifondayım ben :) geziler düzenleyelim beraber keyifli zamanlar geçirelim diyorum var mı fikrime katılan :)

Mrb arkadaşlar çorumdan çevre illere ufak geziler düzenleyip bu yazı zevkli hale getirelim diyorsanız ufak bir grup olalım mesajlarınızı bekliyorum...

ben tokattayım 3 sene çorumda kaldım bu tarafa gelen olursa beklerim ben çoruma gelmeyi düşünüyorum varsa motorcu arkadaşlar tanisalim

ben aslen yozgatlıyım doğma byüme istanbul ama çorum benim toprağımın havasını taşır selam olsun...........

ya arkadaş bizim memlekette niye hiç etkinlik olmuyor. bi organize olun da bi gezi yapın heeeri. ah ben orada olsaydım var ya hemen bi organize ile herkesi toplardım:)

ya arkadaş bizim memlekette niye hiç etkinlik olmuyor. bi organize olun da bi gezi yapın heeeri. ah ben orada olsaydım var ya hemen bi organize ile herkesi toplardım:)

çorumda yok ama bu sene yozgatta yapacağız.. arası bir - bir buçuk saat.. ben geçen seneki yozgat gezimde çoruma uğradım.... sizide yozgat a bekleriz... ben istanbuldan kalkıp geleceğim...

yozgatta ne olacak, festival gibi bişey mi, yoksa gezme etkinliği mi. valla ben motoru götüremeyeceğim yine sanırım Çoruma. daha çok Rizede olup gezeceğim. sen bi organize et çevre illeri. yazın gelenler olur bence

Arkadaşlar yaz geldim mevsim açıldı artık zaten yazın ortasında ramazan geliyor ramazana kalmadan bi toplanalım ve bi tanışalım planımızı yapalım yavaş yavaş herkez mail adresini bırakırsa mail ve facebook yardımıyla birbirimizle iletişim kurabiliriz. [email protected] benim mail adresimdir. ulaşmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirler. hayırlı yolculuklar herkese kazasız belasız....

merhabalar çorum grubuna benide yazın :) 3 hazirandan itibaren çorumda olacağım. her tür geziye katılabilirim.

çorum amasya yozgat çankırı grupları ile ortak hareket edilebilir. zaten komşuyuz 1 saatte buluşuruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar