https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1013244_10152129096258548_1505828798_n.jpg
Herkese Merhabalar Cuma günü almış olduğum 2006 model vfr 800 hakkında bilgi vermek isterim bu motor bambaşka bir dünya yani bunu sadece yaşayan bilir bukadar açık ve net bundan önce hyosng 250gt ve kawasaki z750 ve kawasaki vn800 95 model kullandım bu makine kesinlikle pilotuna hizmet eden bir makine aradığını cok rahat bulabilirsiniz.İnanin başka bir motor düşünmeyin karşılaştırmayın.daha sadece 2 gün kullandım ama herseyi anlattı bana motor şile ve agva yollarında kendini gayet güzel anlattı.

şimdi gelelim classic turk sorusunu cevaplamaya kaçı gördüm

220kmh gördüm 5.vites 3lü çanta ile gezdiğim için hafif denge oynuyor ama öyle aman aman devriliyor falan değil veee frenler motoru aldığım gün bunu denemek istedim. zaten ya düşücem yada durucam 100kmh giderken ezerek fren sıkmaya başladım ve direk abs girdi devreye işte orda anladım ki göstergelere bu kadar yakın bakmak göz bozabiliyor

ve vtec aman Allahım bukadar mı güzel ivmelenir. ne cok agresif nede cok durgun tam tatında

hey sana diyorum almayı düşünüyorsan ve eger kararsızsan fazla düşünme makinan vfr 800

herkese iyi sürüşler dilerim.
Bu motoru Kafama sokan Ibrahim Hakkı Ozic teşekkürlerimi sunarım

Kısama