Merhabalar arkadaşlar.. %99 ihtimalle gv250 alıcam bnde 1-2 ay içerisinde 6.000 tl gibi bir rakama temiz az hırpalanmış bir makine bulabilirmiyim sizce, siyah, cam, canta, sisbar flan takılmış temiz bir motor bulabilirmiyim? ya da var mı bir bildiğiniz tanıdığınız![]()
sahibindene baktım 2007 modeller ancak o fıyatlarda ki aralarında uçuk fiyatlıları bile var.. tamam pazarlık flan 3 5 düşerlerde canımı sıkan 2007 model olması.. nblim bunlarda enjeksiyon hangı modelden ıtıbaren var 2009 mu ? birde enjeksiyonlu ekonomık olarak mantıklı ama egzosla ses için oynama yapıtırtmıormus galiba.. nbileyim 2014 e girdik 2010 öncesi zararlı die düşünüyorum ilerde satışıda hesaplarsak...
model takıntısından ziyade az yakan.. masraf çıkartmıcak temiz bakımlı bir sey arıyorum..
Pardon.tel.den yaziyordum.profilinden gordum fethiyede oldugunumodel takıntısından ziyade az yakan.. masraf çıkartmıcak temiz bakımlı bir sey arıyorum..
merhabalar.2014 model gv 250 almayı düşünüyorum.kafama takılan şu ki motor enjeksiyonlu olunca egzozlar değiştirilemiyormu.çiftli içi boş egzoz yaptırmayı düşünüyorum.birde sanırım egzozu değiştirince motorun garantisi bozuluyormuş.ayrıca egzoz değişince motora zararmı vermiş oluyorum.lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap yazsın.teşekkürler
merhabalar.2014 model gv 250 almayı düşünüyorum.kafama takılan şu ki motor enjeksiyonlu olunca egzozlar değiştirilemiyormu.çiftli içi boş egzoz yaptırmayı düşünüyorum.birde sanırım egzozu değiştirince motorun garantisi bozuluyormuş.ayrıca egzoz değişince motora zararmı vermiş oluyorum.lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap yazsın.teşekkürler
Selamlar;
Egzosun Orijinalliğini bozduğunda sensörler yeni egzoza göre ayar yapamadığından motosikletinde performans kaybı ve fazla yakıt tüketimi olacaktır..Doğal olarak motora bir faydası olmaz..Ayrıca gv 250 ye ne egzoz takarsan tak güzel ve tok bir ses alamazsın ,sadece parana yazık olur.
Ayrıca evet Garantiden de çıkar..Orijinalliği dışında ne yaparsan garantiden çıkar motosiklet normalde..(servis bilgisi dahilinde değişenler hariç )
nette videolar var gayet tok ses almış adamlar.chopper dediğin azda olsa ses vermeli.gv 250 her şeyiyle güzel ama şu egzoz olayı canımı çok sıkıyor
Sen burda ne arıyon olm git kendi kapının önünde oyna apaçi kardeşlerinle![]()
Forum da ahriman nickli arkadasin enjeksiyonlu ve satiyor.rengide guzel.ben karburatorlu istediğim icin vazgecmistim ondan.git bi gör istiyorsan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Pardon.tel.den yaziyordum.profilinden gordum fethiyede oldugunu![]()