Dunyada bu kadar haksiz elestiriye maruz kalan baska motosiklet markasi var mi acaba?
almayın arkadaşım bu motorlar kırank kırıyor yağ yakıyor egsoz patlatıyor yolda bırakıyor almayın. Bıktım bu muhabbetlerden vallahi ben okadar memnunumki 2006 model hyomu satıp 2011 model hyo aldım biraz zaman geçsin bir kaç yıl gene satıp hyo alırım okadar memnunum kimseyi dinlemeyin gidip görün sürün kendiniz karar verin. burada 1525 sayfa hyo hakkında konuşulmuş anlamayan birisi hayatında hiç hyo görmeyen birisi hiç hyo sürmemiş birisi alma dedi diye sende onu dinliyorsan zaten alma önce 1525 sayfayı oku ondan sonra karar ver.
herkese merhaba arkadaşlar hyosung gt 250r gidon yükseltmek mümkün mü ?
sakin ol şampiyon benim hyoya bok attığım falan yok.sıradan adamla konuşsam zaten takmam ama usta dediği için bu olayı sizinle paylaşmak istedim o kadar.
herkese merhaba arkadaşlar hyosung gt 250r gidon yükseltmek mümkün mü ?
Daha üye olduğunuz siteye hakim değilsiniz peh
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/122357-hyosung-gt250r-gidon-yukseltme.html
Gt250r hakkında iyi şeyler demiyorlar bizde inanmıyoruz kullananlara sorunca hemen yükseliyor atarlaniyor, düzgünce anlatmadikca bir açıklığa kavuşmaz öyle değilmi![]()
Kardeşim iyi şeyler söylemeyenler hala 4000-6000 arasında 2006-2007 döküntü Hyosungları almaya çalışan ölücülerdir.1 lira fazla verin.Temiz motor alın.Ömürlük kullanın.Benim 2.Hyosung um çokta memnunum.Gt250r hakkında iyi şeyler demiyorlar bizde inanmıyoruz kullananlara sorunca hemen yükseliyor atarlaniyor, düzgünce anlatmadikca bir açıklığa kavuşmaz öyle değilmi![]()