Farketmez eren. Görmüşsündür sende, 18 yaşlarında atar yapan gençlere çok telefon numaramı verdiğimi :queen: Gerçi erdem abinin uyarısıyla şikayet butonunu kullanıyorum artık. Muhattap olmuyorum :mrgreen:
Biz bir şeyler yapalımda... Milletin ne halt yediği çokta önemli değil
Milletin atarlanması değil önemli olan, konu yardırmaya devam edecekler. Bizim uğraşlar bi işe yaramayacak. Zaten iki konu okumaya üşenmeyen adam pekbipicadam'ın dediği gibi forumda zaten var olan konuları okur.
He öte yandan bu sefer şu başlığı okudun mu dediğimizde, "yaa onu okudum da aklıma şunlar takıldı eabie yeaa" diyecek.. Sonra bi de bunların taraftarı olan hali hazırda üyeler var. "Adam ne araştırcak lan cevap verecekseniz yazın vermeyecekseniz konuşmayın" diye takılan. Onlara da bi çözüm lazım.
Yönetim el atmadıkça bi cacık olmaz, onlar da ziyaretçi/üye sayısından memnun demekki "moto sohbet" forum formatının böyle saçma olması hiç dokunmuyor onlara.. motosiklet modelleri altında 40 günde bi mesaj falan atılıyor artık, videolar buraya konuyor(ayrı bölümü olmasına rağmen), fotolar da aynı şekilde.. satışları falan da moto sohbete alalım..
forum başlığı kasmaya devam millet.. sanki burası donanımhabermiş rütbe varmış gibi mesaj/başlık kasmaca, yehuu..