Günün özeti :
Ohh ne güzel "hava tahmin" yağışlı ve kapalı hava veriyor, levrek tutma şansım olur, gelmiş'iken yunusus'uda görür laflarız niyeti ile yola çıktım.
Reyhanldan kafamı çıkardım sabahın körü, zindan gibi ve yağışlı, tulumu çek yallah dedik, Kırıkhan ha keza, güzell levrekler yağdamı, fırında'mı yapayım diye hayal mikyoruz tabii
Belen rampası ohh bulutlar tepemde zifiri ve yağışlı, arkadaş rampa eğime geçti, İskenderun' gördüm, üzeri parçalı az bulutlu ve güneşli, millet kısa kolla dolanıyor
Uzatmayayım 3 saat iskelede at-çek(at-ama-çekeme

)iflahım gevredi, derken bizim jön geldi görüştük, motor ve dişliyi test etme şansım oldu tork'tan birşey kaybetmemiş düşük devirlerde olmuş:cat:
Orası sarmadı her daim av veren yemli av yerime gittim, kimi görsem suratı seksen karış bu deniz bereketimi kaçtı nedir nlayamadım kimse memnun değildi hasılı kelam , iyotlu deniz havasını ciğere doldurduk moral bozukluğu ile üstüne sigara zıkkımı doldurdum.
Eve dönüş üzeri, az kalsın belen'de motoru dağ'dan aşağı aasım, ve eve kada yayan yürüyesim geldi, eyy şu koltuğu tasarlayan zat, seni bir yakalarsam..... diyeceksin adam tasarlamış üstünede alanı oturtmuş gitmiş, arkadaş sağa yüklen olmaz, sola olmaz, orta nerdeyse kemikleri kıracak, ayağa kalk üstümdeki yük 10 kilodan fazla, şuan bu satırları ayakta yazıyorum
Cenkito sıkma canını, denk gelirsek yine, bakarsın bi acılı şalgamını içmeye "gelirik"