Hanimlar neredesiniz?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet kullanmak daha kompleks bir refleks istediğinden ve sürüşü sırasında doğayla teması hat safhada olduğundan otomobil kullanmaya göre kat kat zor bi iştir.

Bi çok kadın bu riski almaz,bu zorluğa katlanmaz,ya beceremeyeceğini düşünür (çoğunluk böyledir)yada erkeğe göre hayatla başetme içgüdüsü az olduğundan durumu görerek zaten kavrar ve hiç elini sürmez yani motora hiç bulaşmaz.

Motosiklet kullanabilen kadın iyi kadındır.Güçlü kadındır.En becerikli kadındır.Korkusuz kadındır.Tuttuğunu koparan kadındır.Erkekten farkı olmayan kadındır.

Aslında bizim kadınlarımız böyle kadınlar.Malesef biz fazla egemen olduğumuzdan bu kadınlar bunca yıl bu ve benzeri işlerden geri kaldılar.

Kadın elinin hamuruyla erkeğin işine karışmamalı diyen bir neslin doğurduğu kadınlar bunlar.Fazlaca kapatıldılar.Çokça ezildiler.İçlerinde ne cevherlerle ölüp yitip gittiler.

Bizde bu kadınları ezen bir neslin erkekleriyiz.Kadınlar uyandı artık.Farkındalar ve her yerdeler.Hala onlara hamurdu çamurdu deyip laf atmak gafletine düşmemeli,düşülmemeli...

Umarım keyifli geziler yaparsınız.Hakkınızdır.Sizden öncekiler o rüzgarın güzelliğini tadamadan gittiler.Siz tadın ve unutturmayın...

Arkadaşım bir Kadının motosiklet kullanmasından bunlarımı çıkarttın?

Allahtan drag yarışlarında derecem var demedi.

Arkadaşım bir Kadının motosiklet kullanmasından bunlarımı çıkarttın?

Allahtan drag yarışlarında derecem var demedi.

Şapkanın altında ne varsa o kadar çıkar.Kiminden tavşan çıkar,kiminden öküz.
Bir kadının motosiklet kullanmasından aslında daha fazlası çıkmalıydı.
Trafikteki kadınları ve hatalarını gördükçe insan motosiklet kullanan kadın görünce duyunca yazası geliyor :)

Motosikleti
750x
Şapkanın altında ne varsa o kadar çıkar.Kiminden tavşan çıkar,kiminden öküz.
Bir kadının motosiklet kullanmasından aslında daha fazlası çıkmalıydı.
Trafikteki kadınları ve hatalarını gördükçe insan motosiklet kullanan kadın görünce duyunca yazası geliyor :)

Hocam o zaman ben size Valentina Tereşkova'dan hiç bahsetmeyeyim. Yoksa 15 gün yazarsiniz :)

Kadınlar erkek gücü gerektirmeyen (fiziksel) , erkeklerin yaptığı her işi yapabilecek yetenek, çeviklik ve kavrayabilecek durumdalar. Ama sizlerinde dediği gibi bin yılların kadına yüklediği rollerden dolayı zayıf, her işi beceremeyen, ezik yaratıklar olarak anlamlandırıldılar, kadın ve erkekler tarafından...Motor kullanabilme cesaretini gösteren kadın ise ya aile yapısından dolayı ya da kendine olan güveninden, çevrenin aşağılatıcı bakış açısını takmadığından dolayıdır..Amaç erkek kadın yarışı değildir, amaç kadınların da bu toplumda ve toplumlarda sadece ve sadece insan olarak değerlendirilip, erkeklere tanınan fırsatlardan eşit olarak yararlanabilmeleridir. bu kadar basittir.. Ama sistemler, dinler, geleneksel yapılar...ne derseniz deyin, kadını insani özelliklerden sıyırarak, erk ve erkeğin iktidar mücadelesinin birer kurbanı haline getirmeleri sonucu kadın cinayetlerine varana dek zulüm görmelerine neden olmuşlardır.. Zalimin zulmü varsa kadının da bitmeyen bir mücadelesi vardır..Dünya üzerinde özgür toplumlar yaratılana kadar bu böyle sürüp gidecektir.. Ne demişler ''ÖNCE KADINLARI VURUN''...

Motosikleti
750x
Kadınlar erkek gücü gerektirmeyen (fiziksel) , erkeklerin yaptığı her işi yapabilecek yetenek, çeviklik ve kavrayabilecek durumdalar. Ama sizlerinde dediği gibi bin yılların kadına yüklediği rollerden dolayı zayıf, her işi beceremeyen, ezik yaratıklar olarak anlamlandırıldılar, kadın ve erkekler tarafından...Motor kullanabilme cesaretini gösteren kadın ise ya aile yapısından dolayı ya da kendine olan güveninden, çevrenin aşağılatıcı bakış açısını takmadığından dolayıdır..Amaç erkek kadın yarışı değildir, amaç kadınların da bu toplumda ve toplumlarda sadece ve sadece insan olarak değerlendirilip, erkeklere tanınan fırsatlardan eşit olarak yararlanabilmeleridir. bu kadar basittir.. Ama sistemler, dinler, geleneksel yapılar...ne derseniz deyin, kadını insani özelliklerden sıyırarak, erk ve erkeğin iktidar mücadelesinin birer kurbanı haline getirmeleri sonucu kadın cinayetlerine varana dek zulüm görmelerine neden olmuşlardır.. Zalimin zulmü varsa kadının da bitmeyen bir mücadelesi vardır..Dünya üzerinde özgür toplumlar yaratılana kadar bu böyle sürüp gidecektir.. Ne demişler ''ÖNCE KADINLARI VURUN''...

Kas gücünü çıkarttıktan sonra, Erkek bir kadının karşısında hiç'tir.
Allah bile önce erkeği yaratmış, ondan sonra sıfatına bakıp, ''Ulan ben bundan daha iyisini yaparım'' demiş ve kadını yaratmış :)

Benim daha çok vurgulamak istediğim konu, bir Kadının becerisini Motosiklet gibi sıradan bir araçla sınırlandirmak, Sanki motosiklet kullanmak, bir Kadin için çok zor gibi bi durum çıktı ortaya, Ya da benim içim çok fesat :)

Kas gücünü çıkarttıktan sonra, Erkek bir kadının karşısında hiç'tir.
Allah bile önce erkeği yaratmış, ondan sonra sıfatına bakıp, ''Ulan ben bundan daha iyisini yaparım'' demiş ve kadını yaratmış :)

Benim daha çok vurgulamak istediğim konu, bir Kadının becerisini Motosiklet gibi sıradan bir araçla sınırlandirmak, Sanki motosiklet kullanmak, bir Kadin için çok zor gibi bi durum çıktı ortaya, Ya da benim içim çok fesat :)
:) Ben de bu sonucu çıkardığım için bu yazıyı yazmak durumunda kaldım..Erkeğinde işi zor, hiçlik duygusundan kurtulabilmesi için egosunu terbiye etmesini, bakış açısını değiştirmek için alt yapısını oluşturmasını, bu altyapının üstüne bir çok felsefik, psikolojik, sosyolojik bakış açısı inşa etmek zorunda kalacak. Walla birden bir acıma duygusu kapladı içimi :):) ama biz kadınlar yardımlarımızı esirgemeyiz..

öyleyse bu konu başlığında işiniz ne diye sorsam..ama vazgeçtim.. egolarla savaşacak gücüm yok şu anda...

Son düzenleme:
Hocam o zaman ben size Valentina Tereşkova'dan hiç bahsetmeyeyim. Yoksa 15 gün yazarsiniz :)
Onun hakkında sayfalarca yazılmışı var.Dünya yazmış zaten.Benim yazacaklarım bişey katmayacaktır.
Gör işte bizim hatunlar motora binince ne kadar aşka geliyoruz.Çok çalışmanız lazım hatun milleti...

merhabalar..henüz 2500 kmlik bir sürüş yapmış birisiyim.. umarım birgün bir yerlerde karşılaşırız...evet kadın sürücüler az , ama istanbulda dikkatimi çeken şey suadiye taraflarında çok fazla kadın sürücü görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti..belki istanbul motosiklet fuarına grup olarak geleceğiz..belki oralarda tanışırız..

Fuara gelecekseniz haberleşelim, görüşelim, tanışalım, sohbet edelim:thumleft:

İzmir İl Temsilcisi
konu 29 mart 2013de açılmış. bayan arkadaşlar için konu açmış mesajların %90 karşı cins üyeler.

Burda kimsenin mesaj özgürlügüne karışmaktan yana.... forumdaki bayanlara olan ilgiye dikkat çekmek istiyorum.

Abilerim kardeşlerim ve arkadaşlarım üstlerine alınmasınlar mantıklı ve yararlı yorum yazanlara saygım sonsuz. Yada kötü amaçla yorum atmayanlar üstlerine alınmasın.

Biz gezi konusu açarız bi teşekkür fazla görülür fakat 2 bayan 2 motosiklet konusu 14bin görüntüye ulaştı ve üstünden kaç ay geçmiş hala atılan yorumlar görüyorum :)

Burdaki dikkat çekmek istedigim bu ilgi. Garipsiyorum.. Hiçmi bayan görmedik arkadaşlar..

Ben izmirde kırmızı ışıklarda bayan motorcuyla yan yana geldigimde dönüp kafamı bakmıyorum bile kendini özel hissetmesin diye.

Ne ben ondan farklıyım nede o benden.

Şunada dikkatinizi çekmek isterim bayan arkadaşların açtıgı konuda atılan yorumların bazılarında hiç görmedigim üyeleri görüyorum :)

Saygılar,Sevgiler.

motor yakısıyor da arabalardan uzak dursunlar bence. bır hatadan sonra donup baktıgımda heh tabı kı ya demedıgım bayan gormedım henuz...

Kuşadası'nda Sait abimiz vardı hanımına motosiklet kullanmayı öğretiyordu, hanımına motoru verdi , iyi güzel sürerken birden bir çığlık koptu; saiiitt saiiit durdur beni durdur beniii :queen: sait abi gazlamayı öğretmiş freni kullanmayı öğretmemiş :mrgreen:

Açıkçası bayan olsam, bayanların sadece cinsellik unsuru olarak sunulduğu "Bu motorlar can yakar" tarzı açılan başlıkları ve başlıklara ağızlar sulanarak yapılan yorumları görsem o ortamda ya bulunmam ya da bayan kimliğimi çok vurgulamazdım.

Buradaki amaç sidik yarıştırmak değil. Sadece azınlıkta olan hemcinslerime ulaşma çabası. Konuyu görenler özelden ulaşıyorlar zaten gerisi teferruat benim için.

primevera sen ekşi teker grubuna katıl ordakilerin yüzde sekseni kadın motorcu
http://www.youtube.com/watch?v=evsTqjiqh88

Tüm kadın motorcularımızı her gördüğümde tebrik ediyorum. Gurur duyuyorum.

Bayan motor surucusu gormek istiyorsaniz akdenizi gezin :)
ama ne yazikki benim gorduklerimin cogu 40 yas ustu ekipman hak getire şalvarla bile suruse cikanlardan olusuyor:)
Bilincli bayan surucu pek azinlikta ki zaten yapacaklari en bilincli hareket tam siyah vizorlu yada aynali kaskin altina saclarini toplamak ve pembeli kirmizili takilmamak :) malumunuz trafikte okuz cok.

Hacim bak bak hatuna bak motor suruyor
waaay waaay wayyy sıkıştırsana la az

Davarliga maruz kalmamaniz dileklerimle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar