Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sarı sinyal iyidir gri değilse 600f kırmızıyafüme bence gitmiyor hodri meydan :D zevk renk meselesi :D

Valla ben bilmem füme ağırbaşlı gösteriyor.Örneğin doğan görünümlü şahin :p Şahinde arka sinyaller sarıdır dogan gorunumlude füme :mrgreen::mrgreen:

Arkadaşlar , motorun orijinal elciklerini ve topuzlarını bulabileceğim bir site vb bildiğiniz bir yer var mı?
Bakındım da denk getiremedim. Honda'nın sitesine de girdim ama nafile. Ancak yarın telefonla arar sorabilirim o da varsa tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Birde bu yeni kasalarınki bizim makinelere olur mu ?

Eski kasa F4 2006 modelin iridium buji kodu ''IMR9C-9H'' mudur ? Ayrıca orjinal yağ filtresi nette yok mann filtreleri var nerden bulabilirim orjinal ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar , motorun orijinal elciklerini ve topuzlarını bulabileceğim bir site vb bildiğiniz bir yer var mı?
Bakındım da denk getiremedim. Honda'nın sitesine de girdim ama nafile. Ancak yarın telefonla arar sorabilirim o da varsa tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Birde bu yeni kasalarınki bizim makinelere olur mu ?

herhangi bir honda servisine gidersen istediğin parçaları sipariş verebilirsin,hondanın en güzel yanı bence civatasına kadar tek parça sipariş verilebiliyor.

yeni kasanın topuzları eski kasaya uyar bana sağolsun Soner abi kedi yeni kasa f inden çıkardığı topuzları vermişti,burdan bir kez daha teşekkürlerimi s sunayım :) bende şuan takılı,yalnız şöyle bir durum var yeni kasanınkiler f4i nin ki lerden biraz daha küçük f4 ün orjinalleri daha tombul ama uymasında sıkıntı yok.

f4i buji kodu imrc 9c 9h

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

niye öyle dedin hocam bişeymi var motorda ?

km geri çekilmiş kardeş incelersen sitemizin üyesi motoru 4. sahibinden satın almış 5.sahibi olmuş ve eklediği fotoda 3.sahibindeyken olan resimde 25 binde olduğunu belirtmiş.ve bir ara motorun üst kapağında sorun olduğunu falan yazmıştı,o motora dikkat edin volkan abideyken temizmiş fakat sonradan içinden geçmişler makinanın

orjinali kitapcikta yazan imr9a-9h olarak gecer c yeni versiyonlari ayni buji ayni model gelistirilmistir

linkte paylasilan cr9ehix-9 te bizim motorlara uyumludur ve yine iridyum bujidir bu model cr9eh-9 modelinin gelistirilmisi standart duz bujiyi iridyum yapmislar

ama modelleri dikkatli incelerseniz
imr9c-9h lazer teknolojisi ile uretilen iridyum buji
cr9ehix-9 normal iridyum bujidir

dayanikliligi acisindan 2sinide karsilastirmadim yorumlara bakmadim daha once bariz bir fark olacagini sanmam

en uygun derseniz cr9eh-9 olur ama 5binden sonra kontrol etmekte fayda var max 10 12bin civari goturebiliyorlarmis sanirim

herhangi bir honda servisine gidersen istediğin parçaları sipariş verebilirsin,hondanın en güzel yanı bence civatasına kadar tek parça sipariş verilebiliyor.

yeni kasanın topuzları eski kasaya uyar bana sağolsun Soner abi kedi yeni kasa f inden çıkardığı topuzları vermişti,burdan bir kez daha teşekkürlerimi s sunayım :) bende şuan takılı,yalnız şöyle bir durum var yeni kasanınkiler f4i nin ki lerden biraz daha küçük f4 ün orjinalleri daha tombul ama uymasında sıkıntı yok.

Ben sıfırdan öte temiz 2. ellere bakıyorum..Sıfır en son çare benim için açıkçası.Yeni kasanın topuzlar uyuyor diyorsun, acaba elcikler de uyuyor mu ?

topuzlar uyar sıkıntısız kendim taktım,elciklerde uyar diye tahmin ediyorum sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar,
cbr 600f ayna takımı,
40 lira,

cbr 600rr ayna takımı
50 lira

cbr 600rr sinyalli ayna,
80 lira,

cbr 600f far,
450 lira,

cbr 600f kafa demirleri her biri,
100 lira,,,

irtibat,
0 535 939 20 86,

ptt kargo ıle kapıda odeme mevcuttur,,,

orjinali kitapcikta yazan imr9a-9h olarak gecer c yeni versiyonlari ayni buji ayni model gelistirilmistir

linkte paylasilan cr9ehix-9 te bizim motorlara uyumludur ve yine iridyum bujidir bu model cr9eh-9 modelinin gelistirilmisi standart duz bujiyi iridyum yapmislar

dayanikliligi acisindan 2sinide karsilastirmadim yorumlara bakmadim daha once bariz bir fark olacagini sanmam

en uygun derseniz cr9eh-9 olur ama 5binden sonra kontrol etmekte fayda var max 10 12bin civari goturebiliyorlarmis sanirim

ilkay bey eski sayfalarda radyatörü sökmüştünüz benimde radyatör bir bakım istiyor benden önceki sahibinden dolayı avuç içi kadar petek yamulmanın ötesinde kopmalar olmuş bunu sökünce ne gibi bir işlem yaptırabilirim biraz bilgi aktarırsanız sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

arkadaşlar f lere rr aynası takmanızı ben şahsen tavsiye etmiyorum şöyle ki 2 motor gazladığınız zaman yüksek hızlarda motorun üzerine kapandığımız için arkaya bakmak aynadan pek mümkün olmuyor fakat F in orjinal aynasını en dibe kadar çekerseniz yüksek hızlarda arkadan gelen arkadaşınızı görebilirsiniz. :)

Öncelikle herkese merhaba.2011 üzeri 600f almayı planlıyorum 6000km ninja kullandım ve motorumu bir kaç gün önce sattım.Motorunu satan arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler mi 18-19 arası bi rakama çıkabiliyorum.Umarım en kısa zamanda 600f'imle aranıza katılabilirim.Saygılar,

Olmusken en iyisi olsun diyorum ama bu laser iridium olanıda baya pahalı nette.

Tanesi 52 liradan asagı bulamadım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar