aynen katılıyorum.seveceksin eşini sever gibi çocuğuna bakar gibi o zman böyle temiz kalır::cherry:
Abi yok seninki öyle böyle bi temizlik değil
aynen katılıyorum.seveceksin eşini sever gibi çocuğuna bakar gibi o zman böyle temiz kalır::cherry:
sarı sinyal iyidir gri değilse 600f kırmızıyafüme bence gitmiyor hodri meydanzevk renk meselesi
![]()
Aynen haklısın, banada sinyal camı ile 600RR aynası lazım (elcik bana pek gerekli gelmiyo ya ergonomiye pek katkısıo lmayıp ekonomiye büyük zararı olan bir zıkkım)
arkadaşlar bu motora dikkat edin,bir benjamin button vakası
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-fiyat-dustu-acill-150339121/detay
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/97086-honda-cbr-600f4i-bizim-oglancik-4.html
Eski kasa F4 2006 modelin iridium buji kodu ''IMR9C-9H'' mudur ? Ayrıca orjinal yağ filtresi nette yok mann filtreleri var nerden bulabilirim orjinal ?
sinyal camı derken? sinyal verelim
parça alım/satıma mı baslasam
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-600-rr-orjinal-arka-sinyaller-148158596/detay/
Arkadaşlar , motorun orijinal elciklerini ve topuzlarını bulabileceğim bir site vb bildiğiniz bir yer var mı?
Bakındım da denk getiremedim. Honda'nın sitesine de girdim ama nafile. Ancak yarın telefonla arar sorabilirim o da varsa tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Birde bu yeni kasalarınki bizim makinelere olur mu ?
niye öyle dedin hocam bişeymi var motorda ?
herhangi bir honda servisine gidersen istediğin parçaları sipariş verebilirsin,hondanın en güzel yanı bence civatasına kadar tek parça sipariş verilebiliyor.
yeni kasanın topuzları eski kasaya uyar bana sağolsun Soner abi kedi yeni kasa f inden çıkardığı topuzları vermişti,burdan bir kez daha teşekkürlerimi s sunayımbende şuan takılı,yalnız şöyle bir durum var yeni kasanınkiler f4i nin ki lerden biraz daha küçük f4 ün orjinalleri daha tombul ama uymasında sıkıntı yok.
eskilerde varsa dagitirim o zaman burayi![]()
niye öyle dedin hocam bişeymi var motorda ?
orjinali kitapcikta yazan imr9a-9h olarak gecer c yeni versiyonlari ayni buji ayni model gelistirilmistir
linkte paylasilan cr9ehix-9 te bizim motorlara uyumludur ve yine iridyum bujidir bu model cr9eh-9 modelinin gelistirilmisi standart duz bujiyi iridyum yapmislar
ama modelleri dikkatli incelerseniz
imr9c-9h lazer teknolojisi ile uretilen iridyum buji
cr9ehix-9 normal iridyum bujidir
dayanikliligi acisindan 2sinide karsilastirmadim yorumlara bakmadim daha once bariz bir fark olacagini sanmam
en uygun derseniz cr9eh-9 olur ama 5binden sonra kontrol etmekte fayda var max 10 12bin civari goturebiliyorlarmis sanirim
orjinali kitapcikta yazan imr9a-9h olarak gecer c yeni versiyonlari ayni buji ayni model gelistirilmistir
linkte paylasilan cr9ehix-9 te bizim motorlara uyumludur ve yine iridyum bujidir bu model cr9eh-9 modelinin gelistirilmisi standart duz bujiyi iridyum yapmislar
ama modelleri dikkatli incelerseniz
imr9c-9h lazer teknolojisi ile uretilen iridyum buji
cr9ehix-9 normal iridyum bujidir
dayanikliligi acisindan 2sinide karsilastirmadim yorumlara bakmadim daha once bariz bir fark olacagini sanmam
en uygun derseniz cr9eh-9 olur ama 5binden sonra kontrol etmekte fayda var max 10 12bin civari goturebiliyorlarmis sanirim