Osram dğilmiydi o Oğuzcum![]()
He orsam he osram ikiside aynı sayılır işte :mrgreen: Yanlış yazmışız, hemen vur sende
osram night breaker. Heh oldumu şimdi :jocolor:
Osram dğilmiydi o Oğuzcum![]()
EMREGTR KARDEŞ BENCEDE ZENON FARLA HİÇ UĞRAŞMA ZATEN MEMLEKETTE DOĞRU DÜRÜST BİR ELEKTİRİKÇİ YOK BAŞINI AĞRITABİLİRSİN MOTOR DA MEKANİK SIKINTISININ TAMİRİNİ YAPTIRABİLİRSİNDE ELEKTİRİK TESİSATINI HİÇ ELLETME BUGÜN BİR ENJEKTÖR BEYNİ 1 MİLYAR BİLMEM ANLATA BİLİYORMUYUM YAPILMAYACAK BİRYERDEN ELEKTİRİK HATTI ALIR TÜM ELEKTİRİK TESİSATININ İÇİNE SIÇAR ATAR ORAYA ZATEN PİYASADAKİ USTALARIN ÇOĞUDA BÖYLE YAPIYOR BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİDE ZENON FAR TAKMIŞTI SÖKÜLÜ OLARAK BANA GERİ WERDİ İYİKİDE SÖKMÜŞ BEN HİÇ SICAK BAKMIYORUM ... BİDE BENİM ŞU KONTAĞI AÇINCA BEYAZ BİR PARK LAMBASI YANIYORYA ÖNDE O YANMIYOR KORKUMDAN ONU BİLE YAPTIRMIYORUM..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
arkadaşlar bir konu hakkında acil yardım ! bugün motorcudan iphone rs400r 4t 10w30 yağ aldım 10w40 veya 10w50 yağ bulamadığım için 10w30 aldım dedim ben hyosung da kullanacam motorcuda dedi bu daha iyi gelir şimdi aklıma takılan bunu ben hyosung gt 250 r ye kullansam bir sıkıntı olurmu şuan içinde castrol 10w50 yağ war kışın zor çalışıyor bide motor hertarafından yağ kaçırıyor ..bu yağı korsam motor için artısı ne olur eksisi ne olur bu yağ 10w50 den dahamı kalındır dahamı imcedir.. bide önümüz yaz olduğu için bu yağ hem kışın hemde yazın iyi gelirmi lütfen yardımcı olursanız sewinirim dostlar...
merhaba arkadaşlar gt250r için arka çamurluk varmı yada kullanan varm ?
arkadaşlar bir konu hakkında acil yardım ! bugün motorcudan iphone rs400r 4t 10w30 yağ aldım 10w40 veya 10w50 yağ bulamadığım için 10w30 aldım dedim ben hyosung da kullanacam motorcuda dedi bu daha iyi gelir şimdi aklıma takılan bunu ben hyosung gt 250 r ye kullansam bir sıkıntı olurmu şuan içinde castrol 10w50 yağ war kışın zor çalışıyor bide motor hertarafından yağ kaçırıyor ..bu yağı korsam motor için artısı ne olur eksisi ne olur bu yağ 10w50 den dahamı kalındır dahamı imcedir.. bide önümüz yaz olduğu için bu yağ hem kışın hemde yazın iyi gelirmi lütfen yardımcı olursanız sewinirim dostlar...
arkadaşlar 2007 karburötorlu hyosung um war kısa uzun zenon kullanıyordum kısa zenon un ampulu patladı degistirdim ondan sonra yolda giderken zenon bazen yanıyor bazen yanmıyordu yandıgızaman korna nın sesi kısık cıkmaya basladı enson yolda gıderken 10 000 dewir wardı sanırım elektrik kesti elektrik tamamen gitti debriyaja basıp durdurdum tekrar calıstırdım elektrikciye gittim akünün amperini olctürdüm rorantide sıkıntı yok gaz werdikce amperi düşüyordu konjektör dediler degiştirdim ama degişen bişi olmadı şimdi statör diyorlar bana yardımcı olursanız cok sewinirim statördeyse sıkıntı statör we contasını nereden alabilirim saygılar simdiden teşekkür ederim Bursa gemlige yolu düseni herzaman beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
arkadaşlar 2007 karburötorlu hyosung um war kısa uzun zenon kullanıyordum kısa zenon un ampulu patladı degistirdim ondan sonra yolda giderken zenon bazen yanıyor bazen yanmıyordu yandıgızaman korna nın sesi kısık cıkmaya basladı enson yolda gıderken 10 000 dewir wardı sanırım elektrik kesti elektrik tamamen gitti debriyaja basıp durdurdum tekrar calıstırdım elektrikciye gittim akünün amperini olctürdüm rorantide sıkıntı yok gaz werdikce amperi düşüyordu konjektör dediler degiştirdim ama degişen bişi olmadı şimdi statör diyorlar bana yardımcı olursanız cok sewinirim statördeyse sıkıntı statör we contasını nereden alabilirim saygılar simdiden teşekkür ederim Bursa gemlige yolu düseni herzaman beklerim
evet onuröz kardeş en çokta motorun altında damla damla damlıyor hafif bılok ta da war. acaba diyiyorumda çontalrmı ölmüş... yağdan yapmaz herhalde 10w50 war şuan içinde şimdide 10w30 kullanacam hele bir bakalım kardeş birde ben geçen mayıs ayında yağını değiştirdim hani diyiyorlarya filitreyi değiştirirsen 1.500 lt re alıyor yalaşık 1.950 litre aldı filitreyle birlikte bende şaşırdım yandaki yağ camına baktığım zaman motor düz bir yerdeyken iiki camın arasında yağ kalıyor en doğrusu böyle olmayacakmı yağ camın neresinde olmalı yağ sızıntısı bundan dolayı yapmış olbilir acaba ...