cevabın için tşk ler2008 lerin bir kısmı karbüratörlü bende 2007 karbüratörlü var satlık ilgilenen arkadaşlara tevsiye ederim
motorun enjeksiyonmu kalbürötörmü olduğunu nerden anlarız
cevabın için tşk ler2008 lerin bir kısmı karbüratörlü bende 2007 karbüratörlü var satlık ilgilenen arkadaşlara tevsiye ederim
cevabın için tşk ler
motorun enjeksiyonmu kalbürötörmü olduğunu nerden anlarız
GV 650İ ' DE Bİ TANE SATILIK KARBURATORLU VARArkadaşlar benim acil bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim
2008 model gv250 ler enjeksiyonlumu , karbüratörlümü
tanıdığınız satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim
GV 650İ ' DE Bİ TANE SATILIK KARBURATORLU VAR
en fazla 6500 verebilirim
satan birileri varsa özelden mesaj atabilir
Arkadaşlar ben gv250 nin enjeksiyonlu modelini satın almayı düşünüyorum
satan birileri varsa özelden mesaj atabili
Arkadaşlar ben gv250 nin enjeksiyonlu modelini satın almayı düşünüyorum
satan birileri varsa özelden mesaj atabili
Dostum enjeksiyonlu o fiyata biraz zor bulursun.ha bulursunda akarı kokarı çok olur.bence bütçeni biraz yükselt öyle bak derim.sonradan aldığına pişman olma.
Arkadaşlar motosikletimi farlar açıkken kullandığımda bi süre sonra akünün boşaldığını farkettim, farlar kapalı sürerken olmuyor.Akü kötü olduğu için midir(alalı 8 ay oluyor(golden)) ? ledlerden kayanaklı olabilir mi ? Ya da konjektör yeteri kadar iyi beslemiyor mudur ?
bu makineyi beğendim kartal gebze hattında ulaşım için almayı düşünüyorum. sayfalarca forum okudum. halen üretilmeyen venox modeli ile kıyaslamalar yapılmış. kanuniden ağzı yanan biri olarak da servisi için çekincelerim var. inş aranıza katılacağım. yorum oneri açığım
iyi forumlar
hüseyin
yalova
yalovayı bilmem ama bursada hyosunga(st-kanuni) bakan 3 tane servis hakikaten bu motordan anlıyorlar güvenerek motoru bırakabiliyorsunuz.. ama öyle bisikletçiden bozma servide götürüp bırakırsanız her türlü şeyi bekleyebilirsiniz.. kanunide kendi servisleri içinde iyi kötü olarak ayrılıyor
aklımdayken 5500 devirdeyken bir iki saniyelik gaz kesme olayı makinanın tüm modellerinde var mı yoksa giderilmiş bir arıza mı (benzin ara emiş pompası olmaması sebebiyle demişlerdi)?