Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu arada tekrardan yazayım, istanbul avrupa yakasındanım. arada iş-okul çıkışı dolanırız,çay kahve içeriz diyen olursa keyifle takılabiliriz :cherry:

bu arada tekrardan yazayım, istanbul avrupa yakasındanım. arada iş-okul çıkışı dolanırız,çay kahve içeriz diyen olursa keyifle takılabiliriz :cherry:
neresindesin istanbulun ben 4 levent tarafındayım xtreme max yok ama 1 scooter 1 tanede cross var arada takılırz :D

birde bilen bilir bana 17 lik jant lazım arka için ortalama 4.5 yada 5 önde de 3,5 genişliğinde nereden bulabilirim varmıdır gören duyan

Subat tatilinde fiyatlar nasil olur yazin dahadami pahali olur ona gore bakicam

valla genel olarak beşiktaş taksim ya da nişantaşında(değişiyo) çalışıyorum 7 gibi işten çıkıyorum hafta içi falan olabilir konuşalım. başka gelmek isteyen yokmudur hiç yav 3-4 motor toplanaydık :bounce:

hee siyelim ki yapiyorum ne olucak sen duur hele bi blok gelsin 300 luk sizin sayfayi baltalicam hahahah

bugune kadar genelde egzos koruma plakasının vidasını düşüren oldu.
onun haricinde vida düşmesi yok sayılır. titresim az da olsa var,
tek silindir tüm motorlarda titresim olur.
uzun yol olarak 80-90 la rahat seyahat edersin bu hızlarla yolculuktan sıkılmazsan
istediğin uzun yola cıkabilirsin

Selam gençler :) bugün dersane çıkışı biraz turladık 50km kadar, titreşimden öldüm resmen :D ama çok deöi kaçıyor alet. Üstünde 200kg varken rüzgarlı havada 130 dedi tık demedi :D gittikçe rahatlıyor motor :)

bugune kadar genelde egzos koruma plakasının vidasını düşüren oldu.
onun haricinde vida düşmesi yok sayılır. titresim az da olsa var,
tek silindir tüm motorlarda titresim olur.
uzun yol olarak 80-90 la rahat seyahat edersin bu hızlarla yolculuktan sıkılmazsan
istediğin uzun yola cıkabilirsin

Çok saol valla her soruma cvp veriyorsun. Gösterge panelini nereden aldın fiyatı nasıl ben daha yeni başlayacağım vites göstergesi yeter devir saatine gerek yok

Çok saol valla her soruma cvp veriyorsun. Gösterge panelini nereden aldın fiyatı nasıl ben daha yeni başlayacağım vites göstergesi yeter devir saatine gerek yok

devir saatine 35 lira bir bedele ulasabilirsin ama
vites göstergesini ben elde kendim yaptım baya bir ugrastırdı
piyasada o boyda bulamazsın

motoruna alışınca zaten ne devir saati ne vites göstergesi ararsın 1 haftaya.sadece muhtemelen herkesin aradığı gibi 5. vitesteyken 6. vitesi ararsın bi bakmışsın 6 yok :cherry:

Selamlar..
Okuldu,sınavdı vs derken forumu aktif olarak kullanamasamda pasif olarak takip ettim ve su tatilde motora bir kaç ekleme çıkarma yapmak istiyorum. Çanta demiri,cross gidon,gidon süngeri alacağım(Toplam maliyeti ne olur bilmiyorum özellikle Çanta Demirinin) Ayrıca lastikleri değistirmek istiyorum forumda yazılan hemen herseyi okudum Unilli,Smallow ve Mitas kullananlar olmus. Ben daha çok asfaltta kullandığım için iyi bir lastik almak istiyorum(Mitasın asfatta pek iyi olmadığı yazılmıs,Smallow zamanla kendını toplamıs sanırım) motorun üstündekiler ile geçenlerde ıslak zeminde yan yatıyorum az kalsın bana önerebileceğiniz lastik var mıdır ? Yoksa üstündekiler ile devam etmelimiyim ?

ıslak ve kaygan zeminde her lastik kayar.bence üstündeki lastiklerin asfalt performansı gayet yeterli

bosa masraf yapma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar