Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yok abi, Samsunlu bir vatandaşımızın durumu için ipneliğine yazdım :queen:

Ben RR'a su tutarsam 1 hafta uyuyamam :queen:

Vay arkadas bir 600 rr ımız olmadı :queen: (gerçi vardıda gitti ) Ozel sıvılarla da temizlenmezki arkadas benim içime sinmez. Alıcan eline çamaşır suyunu leke sökücüyü güzelce dezenfekte etcen:queen:

Vay arkadas bir 600 rr ımız olmadı :queen: (gerçi vardıda gitti ) Ozel sıvılarla da temizlenmezki arkadas benim içime sinmez. Alıcan eline çamaşır suyunu leke sökücüyü güzelce dezenfekte etcen:queen:

Baksana çil çil parlıyor namussuz :pl: Deterjanlı su yapıp güzelce siler durularım. Üstüne cilayıda çaktığımda ohh mis :pl:
Kn5Lpa.jpg

KPYPJQ.jpg

Selamlar.. Arkadaşlar istanbul Kayalar bayiinden 2013 Hyo almayı planlıyorum.. size sormak istediğim hyolarda egzost kuyruk altından veriliyor mu ? Yapan yerleri biliyor musunuz ? Teşekkürler.. iyi forumlar..

Son düzenleme:
2010 modele kadar olan parcalar sizinmotorunuzla uyumlusanırım. İstanbul da hasarlı motosikletlerden cıkarılan beyin filanbulmaihtimaliniz yüksek
baktım onlara gezdim 500 lıra gıbı fıyat ıstıyolar verdıgım lınktekı sayfada 450 lıraya felan gelıo kargosuyla en azından sıfır urun ıkıncı el alacagımız urunun ne kadarlı saglıklı olacagını bılemeyız yada bozulmayacagını bıde beyın sonucta elektronık parca olunca cekındım

Motor sağlam sıkıntı yok bu akşam gazladık :) Alıcı da çıktı ama oda 5,500 veriyor.... :mrgreen:

Yaza doğru trabzona gelicek gibiyim RR ile. Samsuna uğrar bir çayını içerim. Motora iki su tutarız hem olmazmı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar