[Bursa - MT]

ben olsam fazer la cbr600f arasında gider gelirdim :)

Ss lerden hevesimi aldım cbr sayesinde.

Emre ile tanıştık gördü beni azıcık iri olduğumdan belim çok ağrıyor ss de. Hemde cbr 250r da. 600 leri düşünemiyorum bile.
Bu yüzden rahat kullanımlı aynı zamanda güçlü ve İRİ bir motor arıyorum. Sanırım V-strom alacağım gibi. Ama fazer ında gücünde aklım kalıyor.

benim fiddle ile senin ybr yi kafa kafaya takas yapalım.Daha 19.07.2013 trafiğe çıkışlı daha 750 km de.:queen:

Ss lerden hevesimi aldım cbr sayesinde.

Emre ile tanıştık gördü beni azıcık iri olduğumdan belim çok ağrıyor ss de. Hemde cbr 250r da. 600 leri düşünemiyorum bile.
Bu yüzden rahat kullanımlı aynı zamanda güçlü ve İRİ bir motor arıyorum. Sanırım V-strom alacağım gibi. Ama fazer ında gücünde aklım kalıyor.

Aynen yeterince irisin.Bende senden kalır yanım yok boyuma göre :)
Suzuki dl650 V-strom benimde hoşuma giden bir motor.2 silindir olmasına ragmen bende V-strom seçerdim 4 silindiri illaki istemessem.

Emre satma buara motoru ucuza gider. Mart cikana kadar sabret. Bu zamanda olucu dolu oluyor. Emre maasallah sanalda esiyorsunda gezide agzini bicak acmiyor. Yeni tanistik diyemi oyle oldu yogsan:queen:

Aynen yeterince irisin.Bende senden kalır yanım yok boyuma göre :)
Suzuki dl650 V-strom benimde hoşuma giden bir motor.2 silindir olmasına ragmen bende V-strom seçerdim 4 silindiri illaki istemessem.

Yoo öyle 4 silindir merakım yok.
V-strom 5 saniyede 100e çıkabilen bir enduro. Bir fazer kadar olmasada hiçte fena değil.

Emre satma buara motoru ucuza gider. Mart cikana kadar sabret. Bu zamanda olucu dolu oluyor. Emre maasallah sanalda esiyorsunda gezide agzini bicak acmiyor. Yeni tanistik diyemi oyle oldu yogsan:queen:

Abi ne diyim :)
Gezi planlıyolar burda bizde gidiyoruz.Sende gel oldumu gezerik. :king:
Biz gençler biraz çılgın kullanıyoz ama olsun :)

altın elbiseliadamı izliyordum

abi beklemedeğim şuan zaten. Çoşkun abi benden bahsediyorsan evet öyle olmuştur ben çabuk ısınamam ondandır :mrgreen:

benim fiddle ile senin ybr yi kafa kafaya takas yapalım.Daha 19.07.2013 trafiğe çıkışlı daha 750 km de.:queen:

cbr250r son kararımdır :)

toplantıda bayisi olan arkadaslarla konustuk fz6 yı yamahanın en saglam yaptıgı motorsikletmiş firma boyle soyluyormus motoruda kolay ölmüyor dendi alacaksan durumun yeterse en iyisi o bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar