Geceleri çıkamıyorum çağatay abiödevler,dersler falan birde annem ve babam çok endişeleniyor diye onları üzmek istemiyorum gece çıkıpta
gündüz çıkalımdicembu seferde okulun dershanen vardır
Memduh abi geçmiş olsun
Ne çektin be şu işten !durankardeşler de cbr250r 10.330 tlmiş 2012 model sanırım kaçırmamak lazım şu ybryi bi satamadım yav arayan ben sorna gene ararım diyor bidaha tık yok arkadaş :salut:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
şimdide o eski foroğraf yanlış olmuş diyorlar hayda neyse 2. ele devam :mrgreen:
Senin ybr hala nasıl satılmadı , anlamıyorum.hiç sorma ya ne çileli bi iş oldu bu![]()
Aynen öyle abi![]()
Geçen geziyede tam sınav günü olduğu için erken çıktım. O yüzden katılabildim![]()
durankardeşler de cbr250r 10.330 tlmiş 2012 model sanırım kaçırmamak lazım şu ybryi bi satamadım yav arayan ben sorna gene ararım diyor bidaha tık yok arkadaş :salut:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
şimdide o eski foroğraf yanlış olmuş diyorlar hayda neyse 2. ele devam :mrgreen:
Senin ybr hala nasıl satılmadı , anlamıyorum.
Çokmu istedin fiyatı? Piyasasını bilmiyorum.
Ama ben kazalı mondial scooterimi 4 günde sattım. Ybr nin 1 günde gitmesi lazım.
hey gidi günler dershane günlerim aklıma geldi arabaya teyp alacaktım sınavdan 45 dk çıktım sonuncu olurum diye bekliyordum ama bir baktım 4. olmuşum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
video sana gelsin :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=0wRFXugTcNk
fiyatı normal yazdım kmside az 2.700 km de 3.750 tl dedim
ne çektim be abi yeter ya :salut:
önemli olan hayırlısının olmasıdır her işte bir hayır vardır yaza kadar dayan emin ol cok iyi motorun var yaza satarsın hayırlısıylafiyatı normal yazdım kmside az 2.700 km de 3.750 tl dedim
ne çektim be abi yeter ya :salut:
önemli olan hayırlısının olmasıdır her işte bir hayır vardır yaza kadar dayan emin ol cok iyi motorun var yaza satarsın hayırlısıyla![]()
Bu gidişle benim cbr a kalıcaksın gibi![]()
![]()
bende öyle diyorum belki bir yerden para çıkacak :mrgreen: motorun çizikden başka birşeyi yok km düşük diye kaçıyorlar heralde çok olsa gene kaçıcaklar
senin motoru gözüm kapalı alırım ben, ama bu sezon almak istiyorum sen ise seneye satmak istiyorsun bu konuda anlaşamadık![]()
Orası hiç belli değil işte
Bu sezon derken , önümüzdeki yazdan bahsediyorsan bende o civarlar satmayı düşünüyorum fakat satmayadabilirim.
Tam tersine 2 ay sonra satılık ilanıda verebilirim![]()
berkut ben bu yaz binmek istiyorum kararını ver kardeşim sat bana cillop gibi motosiklet yabancıya gitmesin gözüm gibi bakarım emin ol![]()
Benimde bu yaz gibi bir düşüncem var , bakalım gelsinde o zamanlar
Eski scooter imide aniden satmıştım zatenBuda öyle olabilir.
Gözüm arkada kalmaz zaten![]()
Ama gezilerde 1 tur verirsin özlem gideririm![]()
ben senin aklına gireyim ozaman :mrgreen:
istersen gezi boyunca kullanırsın![]()