[Bursa - MT]

Çok geçmiş olsun :rendeer: Arkadaşlar ben görüklede oturuyorum yarın boş günüm ve havada güzel değerlendirmek istedim uzun zamandır gölyazıya gitmek istiyorum merak ediyorum yarın boş olan olurda gelmek isteyen olursa diye yazmak istedim

durankardeşler de cbr250r 10.330 tlmiş 2012 model sanırım kaçırmamak lazım şu ybryi bi satamadım yav arayan ben sorna gene ararım diyor bidaha tık yok arkadaş :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

şimdide o eski foroğraf yanlış olmuş diyorlar hayda neyse 2. ele devam :mrgreen:

durankardeşler de cbr250r 10.330 tlmiş 2012 model sanırım kaçırmamak lazım şu ybryi bi satamadım yav arayan ben sorna gene ararım diyor bidaha tık yok arkadaş :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

şimdide o eski foroğraf yanlış olmuş diyorlar hayda neyse 2. ele devam :mrgreen:
Ne çektin be şu işten !

:) :)

Aynen öyle abi :)

Geçen geziyede tam sınav günü olduğu için erken çıktım. O yüzden katılabildim :)

hey gidi günler dershane günlerim aklıma geldi arabaya teyp alacaktım sınavdan 45 dk çıktım sonuncu olurum diye bekliyordum ama bir baktım 4. olmuşum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------

video sana gelsin :queen:

Senin ybr hala nasıl satılmadı , anlamıyorum.

Çokmu istedin fiyatı? Piyasasını bilmiyorum.

Ama ben kazalı mondial scooterimi 4 günde sattım. Ybr nin 1 günde gitmesi lazım.

fiyatı normal yazdım kmside az 2.700 km de 3.750 tl dedim :(

hey gidi günler dershane günlerim aklıma geldi arabaya teyp alacaktım sınavdan 45 dk çıktım sonuncu olurum diye bekliyordum ama bir baktım 4. olmuşum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------

video sana gelsin :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=0wRFXugTcNk

ne çektim be abi yeter ya :salut:

önemli olan hayırlısının olmasıdır her işte bir hayır vardır yaza kadar dayan emin ol cok iyi motorun var yaza satarsın hayırlısıyla ;)

bende öyle diyorum belki bir yerden para çıkacak :mrgreen: motorun çizikden başka birşeyi yok km düşük diye kaçıyorlar heralde çok olsa gene kaçıcaklar :)

Bu gidişle benim cbr a kalıcaksın gibi :) :D

senin motoru gözüm kapalı alırım ben, ama bu sezon almak istiyorum sen ise seneye satmak istiyorsun bu konuda anlaşamadık :)

bende öyle diyorum belki bir yerden para çıkacak :mrgreen: motorun çizikden başka birşeyi yok km düşük diye kaçıyorlar heralde çok olsa gene kaçıcaklar :)

senin motoru gözüm kapalı alırım ben, ama bu sezon almak istiyorum sen ise seneye satmak istiyorsun bu konuda anlaşamadık :)

Orası hiç belli değil işte :)
Bu sezon derken , önümüzdeki yazdan bahsediyorsan bende o civarlar satmayı düşünüyorum fakat satmayadabilirim.
Tam tersine 2 ay sonra satılık ilanıda verebilirim :)

Orası hiç belli değil işte :)
Bu sezon derken , önümüzdeki yazdan bahsediyorsan bende o civarlar satmayı düşünüyorum fakat satmayadabilirim.
Tam tersine 2 ay sonra satılık ilanıda verebilirim :)

berkut ben bu yaz binmek istiyorum kararını ver kardeşim sat bana cillop gibi motosiklet yabancıya gitmesin gözüm gibi bakarım emin ol :)

berkut ben bu yaz binmek istiyorum kararını ver kardeşim sat bana cillop gibi motosiklet yabancıya gitmesin gözüm gibi bakarım emin ol :)

Benimde bu yaz gibi bir düşüncem var , bakalım gelsinde o zamanlar :)
Eski scooter imide aniden satmıştım zaten :) Buda öyle olabilir.

Gözüm arkada kalmaz zaten :)
Ama gezilerde 1 tur verirsin özlem gideririm :)

Benimde bu yaz gibi bir düşüncem var , bakalım gelsinde o zamanlar :)
Eski scooter imide aniden satmıştım zaten :) Buda öyle olabilir.

Gözüm arkada kalmaz zaten :)
Ama gezilerde 1 tur verirsin özlem gideririm :)

ben senin aklına gireyim ozaman :mrgreen:
istersen gezi boyunca kullanırsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar