Benim aklıma girmekle bitmiyor
Anne+Baba da çok büyük faktörler
18 yaşında olmama rağmen onlarla yaşadığım için , kuralları ben belirleyemiyorum![]()
haklısın bekleyeceğiz artık
Benim aklıma girmekle bitmiyor
Anne+Baba da çok büyük faktörler
18 yaşında olmama rağmen onlarla yaşadığım için , kuralları ben belirleyemiyorum![]()
haklısın bekleyeceğiz artık![]()
siyah beyaz farketmez ırkcılık yok bizdeiki rengide güzel temiz olsun yeter
Doğru diyorsunIrkçılığa lüzum yok
Hakikaten bende şimdi 2.elde nasıl temiz bulucam bilmiyorum.
Sen ne bakıyorsun ki ?
Adam ucucak ya.Hangi uçaklardan alıcan 2.el
Suzuki dl650 V-strom
Yamaha Fazer 600
Arasındayım ,belki cbf600 üde koyabiliriz![]()
ben olsam fazer la cbr600f arasında gider gelirdim![]()
Ss lerden hevesimi aldım cbr sayesinde.
Emre ile tanıştık gördü beni azıcık iri olduğumdan belim çok ağrıyor ss de. Hemde cbr 250r da. 600 leri düşünemiyorum bile.
Bu yüzden rahat kullanımlı aynı zamanda güçlü ve İRİ bir motor arıyorum. Sanırım V-strom alacağım gibi. Ama fazer ında gücünde aklım kalıyor.
Aynen yeterince irisin.Bende senden kalır yanım yok boyuma göre
Suzuki dl650 V-strom benimde hoşuma giden bir motor.2 silindir olmasına ragmen bende V-strom seçerdim 4 silindiri illaki istemessem.
Emre satma buara motoru ucuza gider. Mart cikana kadar sabret. Bu zamanda olucu dolu oluyor. Emre maasallah sanalda esiyorsunda gezide agzini bicak acmiyor. Yeni tanistik diyemi oyle oldu yogsan:queen:
BirazcıkAhahaha![]()
BirazcıkÇünkü motorlar en son bu kadar gidiyo hız motor olsa bu kadar çılgın kullanıyo gözükmeyiz
![]()
Hayır o değilde sen nasıl bir anda virajda yanımdan geçip gittin öyle hala düşünüyorum![]()
Emre satma buara motoru ucuza gider. Mart cikana kadar sabret. Bu zamanda olucu dolu oluyor. Emre maasallah sanalda esiyorsunda gezide agzini bicak acmiyor. Yeni tanistik diyemi oyle oldu yogsan:queen:
benim fiddle ile senin ybr yi kafa kafaya takas yapalım.Daha 19.07.2013 trafiğe çıkışlı daha 750 km de.:queen: