Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6627&m=58&g=1126&o=104&s=1187 nasıl arkadaşlar, alınırmı? hangi rengi seçersiniz? yada daha iyisi varmıdır fiyat olarak...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6627&m=58&g=1126&o=104&s=1187 nasıl arkadaşlar, alınırmı? hangi rengi seçersiniz? yada daha iyisi varmıdır fiyat olarak...

En koyusu iyidir. ben de ondan kullanıyorum :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Fazercanlar. Cumartesi günü Sakarya'dan İzmir'e sürüyorum kısmetse. Güzergahta olan arkadaş var mıdır. Geçerken hem soluklanırım hem tanışmış oluruz. Manisa'da bir arkadaş vardı mesela, buralarda mıdır o ::sm_smile

Cihan usta Yalova tarafindan gidiceksen mecbur benim ordan geciceksin Yalova'dan sonra 23 km ,Gemlik'ten 18 km once :) Orhangazi kahvemi icmeden gecme . Cep 542 691 56 46 Yalova civarindzyken ararsan sevinirim

Motosikleti
Cihan usta Yalova tarafindan gidiceksen mecbur benim ordan geciceksin Yalova'dan sonra 23 km ,Gemlik'ten 18 km once :) Orhangazi kahvemi icmeden gecme . Cep 542 691 56 46 Yalova civarindzyken ararsan sevinirim

Tamamdır. Evet Yalova tarafından gideceğim kısmetse. Saat 10 civarı senin orada oluyorum sanırım. Gölcükte kahvaltı edicem. Kahvaltıdan çıkarken bi arar uyandırırım seni. Yalovada tekrar konuşuruz tarif edersin :mrgreen:

En koyusu iyidir. ben de ondan kullanıyorum :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Fazercanlar. Cumartesi günü Sakarya'dan İzmir'e sürüyorum kısmetse. Güzergahta olan arkadaş var mıdır. Geçerken hem soluklanırım hem tanışmış oluruz. Manisa'da bir arkadaş vardı mesela, buralarda mıdır o ::sm_smile
Banada bir uğrar geçersin artıkın :queen:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie

Fazer dünyasına hoşgeldin abi. Onca zamandır şunu mu bunu mu alsam derken gidip en güzelinden ve temizinden bir fazer buldun kendine, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:)

Arkadaşlar uzun zamandır fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..

Motosikleti
Fazer dünyasına hoşgeldin abi. Onca zamandır şunu mu bunu mu alsam derken gidip en güzelinden ve temizinden bir fazer buldun kendine, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:)

Arkadaşlar uzun zamandır fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..

Bütün başlığı analiz etmişsin resmen :mrgreen: oldu olacak sen de bir Fazer al da sen de Fazercanlara katıl :cat:

çek bi sandalye kardeş...:)

al sen de bi fazer daha çok yazışalım:)

kardeşim hoşgeldin aramıza,
senin de fazerın gelmiş artık
ben fazerımı satsamda bu gruptan kopamam burada çok değerli arkadaşlar edindim
ama erro ya cesur yürek demeyecektin hacım yaa :queen: havasından geçilmez artık :)

Motosikleti
kardeşim hoşgeldin aramıza,
senin de fazerın gelmiş artık
ben fazerımı satsamda bu gruptan kopamam burada çok değerli arkadaşlar edindim
ama erro ya cesur yürek demeyecektin hacım yaa :queen: havasından geçilmez artık :)

Adamın watsapp'taki tepkiye git bi bak olm. Yıktı ortalığı. Önce twobro sonra braveheart.. Tutamayız artık Erhanı.. :mrgreen: Erhan...! Erhan??? :silent:

:queen::queen::queen:

JAKOBEN bende arkadaşlar. En azından bir kere fazerıma binip kısa bir tur attı. Bir uzun yola bakar fazerlanması...:))))

merhaba cihan yolun üzerindeyim uğrarsan sevinirim numaram 0530 343 53 91 ahmet

---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

şu an nerdesin cihan? numaran da olmadığı için araya mıyorum:(

bugün Cihan yanıma uğradı. Hoş sohbet bir zaman geçirdik, sanki kendisini kırk yıldır tanıyor gibiydim. İyi ki görüştük :) biraz bilgi de aldım kendisinden, motorların sesini falan kıyasladım. bayağıdır kafa dağıtmamıştım böyle, gerçekten iyi oldu :)

Saga olsun Cihan usta gecerken banada ugradi . Tanisma firsatimiz oldu. Ben cok memnun kaldim . Bilgi ve deneyimlerinden istifade etmeye devam ederiz insalah . :)

Valla ben satıyordum çok fena vazgeçtim :)

Herkese selam Arkadaşlar ve abiler.

Satmaktan vazgeçince hemen işe koyuluyorum ve sorumu soruyorum :)

2 Fara da H4 xenon taksak aynı anda yansa ikiside bu mümkün oluyor mu bilgisi olan var mı acaba ? :)

Ustamıza perşembe günü götüreceğim bakacak gerçi ama buraya da sormak istedim :)

İyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar