[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar
29 ocaktaki teorik motosiklet eğitimi ile ilgili bildiğiniz gibi hocayı ve GREEN GARDEN'ı da ücretsiz olarak ayarladık.ancak mekanda sandalye sıkıntısı var.iki gündür SEYHAN BELEDİYESİ'nde görevli hasan arkadaşımızla görüşüyorum.seyhan bel.nin konferans salonunu ayarlamaya çalıştık,seçimler dolayısı ile doluymuş.29 ocak tarihinine daha çok olduğu için cenaze işleri de belirli birşey söyleyemiyor.tahmini 100 kişi ve üzeri bir sayı olacağını düşünüyoruz.şayet o günlere kadar bu sorunu çözemezsek,ücretli olarak sandalye kiralama yoluna gidilecek ve bu en son çare.bir konferans salonu veya sandalye temini olacak arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz.bu konuda yardımı ve desteği olabilecek arkadaşlarımız var mı ?

arkadaşlar
29 ocaktaki teorik motosiklet eğitimi ile ilgili bildiğiniz gibi hocayı ve GREEN GARDEN'ı da ücretsiz olarak ayarladık.ancak mekanda sandalye sıkıntısı var.iki gündür SEYHAN BELEDİYESİ'nde görevli hasan arkadaşımızla görüşüyorum.seyhan bel.nin konferans salonunu ayarlamaya çalıştık,seçimler dolayısı ile doluymuş.29 ocak tarihinine daha çok olduğu için cenaze işleri de belirli birşey söyleyemiyor.tahmini 100 kişi ve üzeri bir sayı olacağını düşünüyoruz.şayet o günlere kadar bu sorunu çözemezsek,ücretli olarak sandalye kiralama yoluna gidilecek ve bu en son çare.bir konferans salonu veya sandalye temini olacak arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz.bu konuda yardımı ve desteği olabilecek arkadaşlarımız var mı ?

Yardımım dokunacaksa ben ayakta durmak istiyorum :mrgreen: şaka bi tarafa belediyenin dışında sandalya bulmak zordur ancak dediğin gibi kiralanır :bounce:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu gece saat 24.00 den itibaren benzine 13 kr.zam var HABERİNİZ OLSUUUUUUN.::rantinp:::eviiil::::lolabove::cekic::::xs26::::eek:uestion::sos::

dolar falan filan yukseliyor onada bindirirler başkanım bahane mi yok ::angry2::::rantinp:::eviiil::

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.

güncel
arkadaşlar

günaydın,hayırlı işler,hayırlı çarşambalar,
tatlı yemeyi özlemiştik yahu iyiki varsın Ozan :mrgreen:

Günaydın arkadaşlar, bende görüntü var ses yok, şuan konuşmakta sorun yaşıyorum ama görüntü 10 numara :mrgreen:

arkadaşlar,bu gece saat 24.00 den itibaren benzine 13 kr.zam var HABERİNİZ OLSUUUUUUN.::rantinp:::eviiil::::lolabove::cekic::::xs26::::eek:uestion::sos::

Az önce benzinliğin yanından geçtim halen Adanada benzin 2.5 TL :p

Herkese gunaydinlar. Hayirli isler. Aksama tatlilar benden.

Ozan, doktor bana tatlı ye diye akşam bir-iki dakikalığına uğrayacam :wiinkk:

Günaydın arkadaşlar, bende görüntü var ses yok, şuan konuşmakta sorun yaşıyorum ama görüntü 10 numara :mrgreen:

Az önce benzinliğin yanından geçtim halen Adanada benzin 2.5 TL :p

Ozan, doktor bana tatlı ye diye akşam bir-iki dakikalığına uğrayacam :wiinkk:

Abi gel senin görüntün yeter :)

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar dostlar.ilk olarak dogum günümü hasta vede içmeden yatakta geçirdim.saglık olsun.60 bitti 61,e girdik.hz.isa ile aynı gün dogmak böyle bişey unutmak imkansız.saglıcakla kalın.::wish::::wish::

Günaydın adana. Ozanım bu akşam tatlın yeni yormuş. Allah tamamına erdirsinmi desek ne desek:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar dostlar.ilk olarak dogum günümü hasta vede içmeden yatakta geçirdim.saglık olsun.60 bitti 61,e girdik.hz.isa ile aynı gün dogmak böyle bişey unutmak imkansız.saglıcakla kalın.::wish::::wish::

Fatih abim nice senelere iyi ki varsın happy birth day to you abicim :rendeer:

Fatih ab, darısı bizlere olsun. İyiki doğdun nice yıllara :rendeer:

Gunaydin...:rendeer:

Muzaffer, gecmis olsun,acil sifalar diliyorum.

Fatih abi,saglikli,mutlu ve iki teker uzerinde daha nice senelere...Tekrar gecmis olsun...Senin bu hastalik da bir haftadir yakani birakmiyor...:farao:

Adana İl Temsilcisi
hastalara şifa,yeni yaşına girenlere,nice sağlıklı yaşlar diliyorum.

İYİKİ DOĞDUNNNNNN

bunasip yerine kına yak emi boraaaaaaaaa böyle haberleri sadece senmi okuyon kötü habercilik yapma yapacaksanda örnk:bu zamansız benzin artışlarından dolayı gezilerimiz yakın mesafe olan çatalan barajı sucuk yemeğe veya hadırlı et yemeğe gibi mesafe toplamda 37 km olup saat 10.teker döner engeç saat 12.de evdeyiz gibi..anladınmı boraaaaaa:queen::queen::queen::rendeer:

Herkese gunaydinlar. Hayirli isler. Aksama tatlilar benden.
bak yavrukuş birdaha ben teyid etmeden tatlı merasimi yapmayın demeyommu sana hııııııı.:rendeer:
fatih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHAPY BÖRTEY TUYUUUUUUUUUUUUUU.TÜRKÇESİ İYİKİ DOĞDUN ABİİİİİİİİİİİİİ

Son düzenleme:

Fatih abi nice sağlıklı yaşlar olsun. Doğum günün kutlu olsun ey kutsal babamız hazireti Fatih abimiz. Baba Oğul ve kutsal ruh adına amen.

gunaydın millet
muzaffer abi geçmiş olsun
fatih abi iyi ki dogdun mutlu yıllar dilerim.

2013 biterken son günlerinde 2013 yılını nasık geçdi sizde iyimi?

Muzaffer abi geçmiş olsun...:salut:
Fatih abi nice yaşlara neee??? 60 mı en fazla 40 gösteriyon haaa...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar