İyi dilekleriniz için teşekkürler. Oğuzum dikkatsizdim diye birşey yok. Motosikleti servisten almıştım gecen hafta cumartesi. Eve gidiyordum. Yolda yağmur çiselemeye basladı. Hızım40-45 km civarıydı alt geçitten tam cıktım biraz rampa yukarıydı. Yerlerde yeni ıslandığından arka teker anlık olarak kısa bir patinaja düştü sanırım. Bir baktım motorun arkası yanımda

Ne frenleme yaptım nede bir manevra , bildiğin düz yol. Ama ilk damlalar düşünce yol sabun gibi oluyor. Motosiklette de bende de fazla birşey yok sadece depo da sürtünmeden dolayı bir ezilme var. Çalışır durumda. Bir de sağ kırmızı tarafta boya soyulması var onlarla ugrasıyorum işte.
Ama bugün bu kazayı hafif atlattıysam kaskım eldivenlerim var diye ucuz atlattım. Eldiven olmasa kendimi durdurmam daha zor olurdu ve ellerim paramparça olur kırılırdı sürtünmeden. Kaskı anlatmama bile gerek yok orta refüje kafayı vurdum hiç birşey hissettirmedi kask. Ulan bide bu bizim doktor edasındaki milletimiz yok mu

r: Teyzem okadarkalabalığın içerisinde kaskını çıkarında hava alsın diyor :queen: Kimse ellemesin kaskı diye bağırdım artık :queen: