[Adana - MT]

selam millet
büyük cengiz abi motoru bırakdımmı bazen servisle giderken görüyorum araç kullanıyor.

Adana İl Temsilcisi
fuat,b.cengiz motorunu sattı ve devrem hüseyinin motoruna emanet olarak biniyor.seyyah riders'a katıldığı için de buraya girmiyor.
k.cengiz de motorunu sattı,esas o motorculuğu bıraktı.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
iyi günler topraklarım.hava güzel realde kahve keyfi ohhh miss

muzaffer abianca takip ediyorum
Fuat, çok güzel gözlemlemişsin :cat: ancak Cengiz bu siteye girmeyeli asırlar oldu. Bence soruyu yanlış yerde soruyorsun :p

fuat,b.cengiz motorunu sattı ve devrem hüseyinin motoruna emanet olarak biniyor.seyyah riders'a katıldığı için de buraya girmiyor.
k.cengiz de motorunu sattı,esas o motorculuğu bıraktı.
sagol bora abi
yarın toplantıda tatlı varmı

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.akşama görüşürüz.:king:
ben fuatı bunca yıldır tanırım daha tatlısı nasip olmadı.:silent:

::157::::157::günaydın adana mt.önümüzdeki pazar hava günlük güneşlik DUYURULUR.:flower::flower:

Günaydın dostlar. resmen doniyirik :p Bora başkanım senden bir ricam olucak. Eğer ayarlaya bilirsen bana 2 tane ipone sticker ı ayarlayabilirmisin? grenaj daki küçük boya sıyırılmasını kapatmak için kullanıcam da. Bu arada depoyu boyatmak yerine kılıf yaptırsam nasıl olur sizce ?

canın sağolsun,gel vereyim İPONE stikerı.

sağolasın başkanım. Motor uzun zaman kalmıcak inşallah. Hemen depoyu yerine oturtup sinyalleri taktırıcam. Aklıma şu geldi motor düştüğünde sinyaller kırılmış kablolar birbirine temaz ettiği için sigorta atmış olabilir sanırım. pazar günü sucuk yemeye gitmek istiyorum bende :queen: Motorsuzluktan dengeyi bozucam artık :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

Ahmet koçum nasıl oldun yapacağım bir şey varsa beni ara

Dayıcım mesajını bugün gördüm. Sağolasın düşünmen bile yeterli. Nasıl olduğuma gelince Allah'a binlerce kez şükür olsun ki iyiyim sadece yaraların olduğu yer bazen acıyor :mrgreen: Yoksa iyiyim fobi yapmasın bende diye 2. gün motosiklet bile kullandım yani :pl: Yanlız bi kask ve eldiven alıcam yalan oldular :queen:

Merhaba Gençler :rendeer:
Bugün mail, mesaj ve bir sürü telefon trafiğinden sonra doğum günüm olduğunu anlamış durumundayım :mrgreen:

Doğum günün kutlu olsun Muzaffer abi nice yıllar sevdiklerinle beraber geçirmen dileği ile:rendeer:::wish::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar