[Adana - MT]

Merhabalar...

Muzaffer, dogum gunun kutlu olsun hocam,ailenle ve sevdiklerinle beraber nice mutlu,saglikli yillara diyorum...:rendeer:Ozelde, sevdiklerinle beraber yapacagin bol kilometreli,bol virajli ve keyifli surusler diliyorum.Gitmedigin yol senin degildir...Tekerin duz bassin...:cat:

Nice yıllara sağlık , mutluluk , huzur , bol para ve bol virajla ulaşman dileğiyle

Doğum günün kutlu olsun Muzaffer abi nice yıllar sevdiklerinle beraber geçirmen dileği ile:rendeer:::wish::

Merhabalar...

Muzaffer, dogum gunun kutlu olsun hocam,ailenle ve sevdiklerinle beraber nice mutlu,saglikli yillara diyorum...:rendeer:Ozelde, sevdiklerinle beraber yapacagin bol kilometreli,bol virajli ve keyifli surusler diliyorum.Gitmedigin yol senin degildir...Tekerin duz bassin...:cat:

vay muzafferim,nice yıllara.:rendeer:

Nice yıllara sağlık , mutluluk , huzur , bol para ve bol virajla ulaşman dileğiyle

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, nice birlikte mutlu bol virajlı kazasız gezilere :rendeer: :rendeer::rendeer:

::sorcerer::sorcerer.muzafferim nice yıllara vede nice virajlı yollara sevdiklerinle sıhhat ve afiyetle.darısı her seneye olması dilegiyle.::jester::::jester::

Muzafferim,
Ömür defterinden bir yaprak daha gitti.
Kalan yapraklarda mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.:rendeer:
Bol karlı ve buzlu bir seyahatin Elazığ durağından tüm dostlara selamlar:king:

muzaffer abi yeni gördüm. doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Toplantımız bol katılımlı neşeli eğlenceli yaniiii muhteşemdi...:flower:

33 yaşına giren Ahmet HÜDÜFERE abimizin ve 31,5 yaşına basan Muzaffer (Koluman) abimizin doğum günlerini tekrar kutluyorum.::xblink::::sorcerer::wish::
(Bakın abiii diyorum çünkü ben daha 19 yaşındayım.)::gazla::::facepalm::::gazla::::facepalm::::gazla::::facepalm::
Muzaffer abi yeni motorun hayırlı olsun... Ne viraj yapılır be bunlaaaa...::gazla::::gazla::::gazla:::queen::queen::queen:

FMq8i.jpg

IGLuS.jpg

CyFY.jpg

yWUC1.jpg

bPxKC.jpg

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.ahmet abi senin de doğum günün kutlu olsun.

arkadaşlar,dün akşamki toplantımızda,bu pazar yumurtalığa gidip sucuk yemek fikri çıktı.hava 13-14 derece ve güneşli olacak.günler kısa olduğu için,mesafe yakın olacak.ılık olacağı için deniz kenarı düşünüldü.sucuğu her zamanki gibi gürsel kardeşimiz halledecek.ceyhan'dan arkadaşlarımızda katılacak.
BULUŞMA YERİ :ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ,
BULUŞMA SAATİ:9.30

KESİN HAREKET SAATİ:10.00
liste şöyle:
-ben ve eşim,
-muzaffer ve eşi,
-gürsel ve eşi,
-edip ve eşi,
-fatih abi (belki eşi),
-muttalip (belki eşi),
-gökmen (belki eşi),
-murat hoca,
-abdullah,
-ybr yusuf,
-hüseyin dayı (belki kızı),
-ceyhandan mustafa ve kızı,
-ceyhandan cellat murat ve apo,
-

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

sabah sabah çok hoşuma gitti,paylaşmak istedim

::sorcerer::sorcererherkese günaydın.ahmedim akşam konuştuk ama dogum gününmüş bilmiyordum seninde dogum günün kutlu olsun nice senelere olsun.::143::::143::

Yine buz gibi bir günden herkese merhaba. Ahmet abi senin de doğum günün kutlu olsun.:rendeer:

bu organize sanayiyi erzurumdan falanmı getirmişler anlamadım gitti soğuk hemde acayip soğuk merkez 5 derece ise burası -5 derece öyle böyle değil yaniii

Sibirya soğuğu mesutum nerdeyse sobayı kucaklıcam az kaldı. Sigara içmeye bile çıkamıyorum :queen:

Muzafferim,
Ömür defterinden bir yaprak daha gitti.
Kalan yapraklarda mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.:rendeer:
Bol karlı ve buzlu bir seyahatin Elazığ durağından tüm dostlara selamlar:king:

Böyle kalan yapraklar diyince bir tuhaf oldu ya :pale: darısı cümlemize :rendeer:

muzaffer abi yeni gördüm. doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu yaşları görmek sizlerede nasip olur inşallah :cherry:

Toplantımız bol katılımlı neşeli eğlenceli yaniiii muhteşemdi...:flower:

33 yaşına giren Ahmet HÜDÜFERE abimizin ve 31,5 yaşına basan Muzaffer (Koluman) abimizin doğum günlerini tekrar kutluyorum.::xblink::::sorcerer::wish::
(Bakın abiii diyorum çünkü ben daha 19 yaşındayım.)::gazla::::facepalm::::gazla::::facepalm::::gazla::::facepalm::
Muzaffer abi yeni motorun hayırlı olsun... Ne viraj yapılır be bunlaaaa...::gazla::::gazla::::gazla:::queen::queen::queen:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/12/FMq8i.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/12/IGLuS.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/12/CyFY.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/12/yWUC1.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/12/bPxKC.jpg

sen olmasan kimse foto çekmeyecek, beni düşünüp yaşlandığımı kutlayan tüm dostlarıma tekrar teşekkür ederim :rendeer:

Bana kardeşim diye bilirsin :cherry:

Ahmet abi, Muzaffer abi doğum günleriniz kutlu olsun, nice senelere inş....

Hep beraber :cat:

Nerden buluyon bunları yav :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar