Arkadaş bir öğrenmişsiniz Honda yağ yakıyor diye, ısıtıp ısıtıp aynı şeyi söylüyorsunuz. 4 yıl bilfiil Piaggio Carnaby binmiş, kamyonla tanıdığının muhtelif model Vespa'sını kullanmış, Gilera GP 800'ün TC'deki ilk test sürüşüne katılmış biri olarak bana kalın gelen Ferco'nun 10 Euro'luk balatayı 40 Euro'ya iitirmesi değil senin gibi fanboyların bok atmak için hemen bikbik etmesi.
Haa, para konusunda da enayi yerine konulmayı insan kendine yediremiyor! Olay o, ama hemen yok kalın gelir yok bilmem ne.... Hayali Tenere olan bir adamım, alsam sanki masraflarından şikayet edebilir miyim? O alete o masraf! Ama İtalya'da öğrenci aracı olan bızdık Vespa'nın TC'de sadece 12 bin bakımının 600 TL'yi bulması nedir?
Sen hiç Ferco'ya açıp bunları sordun mu, tartıştın mı, ben yaptım!
Tek bir konuda haklısın; maalesef MT'de ciddi bir "ay ben hemen buna laf sokayım, ne kadar çemkirirsem o kadar gözde olurum" sanrısı hakim. Scooturk'te olsak "tamam dostum, bu da senin fikrin" der geçer insanlar.
Sanırım sadece motosikletler değil kullanıcıları da hacimlerine göre kategorilere ayırmak gerekiyor!
not: konuyu açan arkadaşa son olarak Yamaha D'elight öneririm. Hem Vespa tipi hem de parça sıkıntısı çekmezsin...