[Adana - MT]

Ahmet, sana bir şey olmasın mal yerine gelir :rendeer:

Orası mutlak zaten muzaffer abi. Lakin bu motor bana iyi gelmedi orası kesin. Ama hala nasıl kaydı anlamıyorum ne frene bastım ne de ani bir manevra yaptım. 40-45 km hızla giderken nasıl oldu ne bitti :pr: İçi mi kemiren bu yani

Mesut kardeşim teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
buna da şükür ahmet.gerçekten motorda da sende de fazla birşey yokmuş.sağlık olsun kardeş.ama şu ''bu motor bana iyi gelmedi''bence alakası yok.her motorda sorun olabilir,arkasına kaza olayı da eklenince belki sana öyle gelmiştir.hani hayatta bazen olaylar böyle üst üste gelebilir.

buna da şükür ahmet.gerçekten motorda da sende de fazla birşey yokmuş.sağlık olsun kardeş.ama şu ''bu motor bana iyi gelmedi''bence alakası yok.her motorda sorun olabilir,arkasına kaza olayı da eklenince belki sana öyle gelmiştir.hani hayatta bazen olaylar böyle üst üste gelebilir.

bence öyle bir düşüncesi varsa hemen satsın, çünkü psikolojik olarak öyle düşünüp sürekli sorun çıkacaktır :santa:

Ahmet; İçini falan boşu boşuna kemirme. Fazla bişeyi yok zaten motorun yaptır sat hayırlısıyla Tekrar geçmiş olsun sana bişey olmamış ya önemli olan o...

Ahmet kardeşim çok geçmiş olsun. , bencede yaptır yada yaptırmadan sat gitsin bende senin gibi düşünüyorum . Aldığından beri bu motor güldürmedi yüzünü gönder gitsin yenisine bak.

Ahmet geçmiş olsun, sana bişey olmasın motor önemli değil

Murat hocam "Muzaffer abi ayıp olmazsa sorabilir miyim? Bu xx ne abi ?" demişsin heralde 1100 XX'dir :queen:

İyi akşamlar arkadaşlar,
Ş.Urfa' dan selam olsun.
Buralarda iyi soğuk var.
Bakalım yarın D.Bakır nasıl:silent:

Orası mutlak zaten muzaffer abi. Lakin bu motor bana iyi gelmedi orası kesin. Ama hala nasıl kaydı anlamıyorum ne frene bastım ne de ani bir manevra yaptım. 40-45 km hızla giderken nasıl oldu ne bitti :pr: İçi mi kemiren bu yani

Mesut kardeşim teşekkürler
Yeni gördüm, Geçmiş olsun Ahmet canına bir zarar gelmemiş şükürler olsun.
Tekrardan büyük geçmiş olsun bu olaylar bizlerden uzak olsun.

::157::::157::günaydın adananın güzel motırcıları hayırlı bir gün olması dilegiyle.::143::::143::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar