Avluk Yaylası Kış Kampı

Walla yurtdışındayım abi bi gelebilsem yapacağım birşeyler ama :) gelecek yaza gideyim bari anca durulur dere :) yada geldikten sonra ilk buluşmanıza gelirim elimde şişeyle diyecemde maaşallah epey kalabalık oluyorsunuz 5 litre beşikliden getirsem yine yetmez :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
sıtkı abi siz kamp yapmaya değil, ormana yerleşmeye gitmişsiniz resmen.
çok güzel ve keyifli anlar yaşanmış,ellerine sağlık.

Aynen Hocam. Keyifliydi ama.:cat:

Siz çok yanlış gitmişsiniz hocam, avluk yaylası değil orası yol geçen hanı :)
Gelenler, gidenler, ben kim geldi kim gitti kaç kişiydiniz kaç kişi oldunuz anlamadım bile :)
Ellerinize, emeğinize sağlık :)
Öyle oldu Erdem. Gelenin gidenin haddi hesabı yoktu.:wiinkk:
Teşekkür ederim.

Motosikleti
Walla yurtdışındayım abi bi gelebilsem yapacağım birşeyler ama :) gelecek yaza gideyim bari anca durulur dere :) yada geldikten sonra ilk buluşmanıza gelirim elimde şişeyle diyecemde maaşallah epey kalabalık oluyorsunuz 5 litre beşikliden getirsem yine yetmez :)
Tamamdır Yunus'çum. Geldiğinde yaparız bişeyler.:wiinkk:

Üstad emek verip bu kadar güzel fotoğrafları paylaşmıssınız ne mutlu.Allah ortamınızı bozmasın harikasınız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel etkinlik olmuş hocam.

KÜNEFE yapmadınızmı hocam,
işi biliyorsunuz
biz burdan izlerken keyif aldık ellinize sağlık,

Çok güzel muhteşem bir kamp etkinliği olmuş katılımcıları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum kazasız belasız geziler...

Kocaman helal olsun 1. si ahenk dostluk beraberliğiniz için 2. si çevre duyarlığınız için,dostluğunuz muhabbetiniz daim olsun .... :cat:

Harika bir kamp olmuş bence alkol yerine o muhabbette şöyle kara demlikte sicak bir cay daha güzel olur benim için tabi. İlk defa bir konuyu sonuna kadar okudum ve cok begendim emekleriniz icin tesekkur ederim. Ayrica belirteyim cok kıskandım :) Ama devamlarınıda bekleriz. Sevgilerle :) :)

Motosikleti
Paylaşım için teşekkürler.

1 gecelik bir kamp için çok fazla foto var. :)) biraz daha özenli hazırlansaydı ortam daha iyi aktarılabilirdi.

İdeal kamp şekli, gelenler, gidenler, yeni dostluklar, keyifli sohbet, yiyecek....

iç çekerek okudum ve baktım.. okuduğum en keyifli etkinliklerden biri olmuş..

fotoğraf ve videolar için teşekkürler...

Ne memleketti be, 2 sene kaldım Hatay'da, memleket işte şu mevsimde geziyon tozuyon üste kamp yapıyon... Bizim Ankara'nın o gerizekalı o anlamsız havası o insanın kemiğine kemiğine batan saçma soğuğu... Neyse, bu gereksiz şehir aklıma geldikçe moralim bozuluyor.

Motosikleti
Çok güzel muhteşem bir kamp etkinliği olmuş katılımcıları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum kazasız belasız geziler...
Teşekkür ederim Fatih.:cat:

Kocaman helal olsun 1. si ahenk dostluk beraberliğiniz için 2. si çevre duyarlığınız için,dostluğunuz muhabbetiniz daim olsun .... :cat:
Çevre olmazsa biz olmayız. Bu konuya önem verip özendirmeye çalışıyoruz ki, çevremiz daha temiz olsun.
Yorumuna teşekkürler Cem.:wiinkk:

Harika bir kamp olmuş bence alkol yerine o muhabbette şöyle kara demlikte sicak bir cay daha güzel olur benim için tabi. İlk defa bir konuyu sonuna kadar okudum ve cok begendim emekleriniz icin tesekkur ederim. Ayrica belirteyim cok kıskandım :) Ama devamlarınıda bekleriz. Sevgilerle :) :)
Valla güzel çayımız da vardı.:)
Ortalama her ay olmasa da iki ayda bir kampımız mutlaka var. Mesela bir sonraki kampımız Aralık sonunda.
İnşallah onun raporunda tekrar görüşürüz.
Teşekkürler.:cat:

Ne güzel geiz,ne güzel videolar resiler,ne güzel anlatım,ne güzel yemekler,ne güzel motorlar,ne çok insan yahu,bir bitmedi bu insanlar yahu:) ne güzel jipler,ne güzel kamp.Çok güzel paylaşım her zamanki gibi,teşekkürler :)

İzmirden hepinize teşekkürler,çok güzel kamp gezisi olmuş,yenilerini bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar