Bütçe önemli şimdi 600TL vericeğimi sanmıyorum... Araştırmalara devam ...
Teşekkürler
o lastigi 600luk makinada bile 9000 kmde falan bitiremezsin. arkadas burnout a epey merakli anlasilandebriyaj tasi ve balata da illaki bu meraktan nasibini almistir
![]()
600 tl nin altında 1 takım lastik almak çok zor. En azından işe yarar bişey almak. Sava bakıcaksanız direk firmaya mail atın, mail-order ile ödeme sonrasında kargo yapıyorlar. Daha uyguna gelir.
Ama michelin,pirelli,bristone falan alıcaksanız 600 en az rakam olur.
tr_select' Alıntı:jedilight, 7.000 veriyorum. Uygunsa mesaj at.
:queen: :queen::queen::queen:Beklediğim bi tepki oğuzdan geldi hiç şaşırmadım :queen:
jedilight, 7.000 veriyorum. Uygunsa mesaj at.
dostum bende geç kaldı bu çocuk nerdeki yaaa diyordum içimden![]()
![]()
![]()
Cbf 500 dusunmeye basladim 2 gundur. En azindan RR'dan sonra kurtarir beni. Hyocular aynamda kaybolur. Ahmet abiii :queen:
Cbf 500 dusunmeye basladim 2 gundur. En azindan RR'dan sonra kurtarir beni. Hyocular aynamda kaybolur. Ahmet abiii :queen:
Bende CBR500R düşünüyorum bide kawa er6f yeni kasaları çok hoş 2 si arasındayım 2014 de bakalım bi gelsinlerde şu yeni bebekler
mantıklıııı git birazda honda nın piyasayı karıştırr![]()
Halil sendemi :mrgreen: Oysa senin motora hiç teklif vermemistim :cyclopsan
Yakit 5-6.5 litre. Max surat 200-210. Motoru ömurluk. Kronik sorun sifir. Viraj icin mukemmel deniliyor...
Yalniz motor icin cok alcak deniliyor. Yakin zamanda cibif bulup test ediyim diyorum. Hayirlisi bakalim.
Halil, sende parcalari pahali makinelere sevdalisin... Yalniz kava daha cok tat verir dusuncesindeyim. Grenaji dert etme. Adamlar parcalari puzzle gibi birlestirip sifirliyorlar.
Dislisidir, egzantirik, filtre, sensor vs vs en kotu yurt disindan getirtiriz? Bmw yerine kava derim, honda konusunu karistirmaya gideerim...
o lastigi 600luk makinada bile 9000 kmde falan bitiremezsin. arkadas burnout a epey merakli anlasilandebriyaj tasi ve balata da illaki bu meraktan nasibini almistir
![]()