bir soru da benden madem gezmeyi bu kadar seviyorsunuz neden f800gs değil de f800r/cbryanlış anlaşılmasın sadece merak yoksa kimsenin tercihine yorum yapmak kimseye düşmez ama ben bu çelişkiyi hep yaşıyorum, ortak nokta yakalayınca sormadan edemiyor insan
enduro-touring kullanım amacıma daha uygun ama supersport-roadster hastasıyım
Dostum f 800 gs'yi oldum olası sevemedim. ne multristada ne de r 1200 gs de beni hiç cezbetmedi. tamamen benim fikrim ve zevkim olmakla birlikte supersport veya roadster kullandığımda motosiklet kullanmışım gibi hissediyorum. Dediğim gibi tamamen benim fikrim bu![]()
valla türkiyenin ortasında oturup heryere yakın olmak ne güzel şeyçok güzel bir gezi olmuş, okurken oralara gittim şahsen, çok teşekkürler, ah arkadaşlarım olsada bende gezsem
![]()
valla ikisinin de gideri var..ikisi de keyifli aletler sonuçta...devamını bekliyoruz...
Sinan Bey, sitenizi de ayrıntılı inceledim. Eşimle akşam tekrar baktık. "Bahar gelse de biz de gitsek" dedik durduk.
Yalnız önceden böyle bir tur tecrübemiz yok. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak herkes için iyi olur kanaatindeyim.
Bu başlıkta yada başka bir başlıkta gezi turları hakkında bizleri bilgilendirseniz.
-Yanınıza neler alıyorsunuz?
-Konaklama için çadır taşıyor musunuz, temin mi ediyorsunuz? Tüm bunları nasıl sığıdırıyorsunuz?
-Kamp alanını nasıl belirliyorsunuz?
-Güvenlik sorunu yaşıyor musunuz yada önlem alıyor musunuz? Neler?
Daha pek çok soru var aklımda, eminim böyle bir konu açılırsa pek çok arkadaş bu sorulara soru ekler. Yada sizin gibi diğer tecrübeli arkadaşlar da tecrübelerini paylaşır biz de onların kimler olduğunu anlar, kimlere ne soru sormak gerektiğini buluruz.
Bakarsınız kendi gezi kulubümüzü kurarız.
Bu arada herkesi Sinan Bey'in bloğunu incelemeye davet ediyorum. Hayran kalırsınız. Ben kaldım...
Sevgiler... :thumleft:
Dostum f 800 gs'yi oldum olası sevemedim. ne multristada ne de r 1200 gs de beni hiç cezbetmedi. tamamen benim fikrim ve zevkim olmakla birlikte supersport veya roadster kullandığımda motosiklet kullanmışım gibi hissediyorum. Dediğim gibi tamamen benim fikrim bu
hah işte benim kuramadığım cümle tam olarak buydugezilerinizin devamını dilerim kazasız belasız keyifli sürüşler
![]()
![]()
Ben arada kaynadım :mrgreen: blogun linki nedir, ben de merak ettim de ::sm_smile
Sözde bizde motorcuyuz..
Ben de bu cümleyi kurdum![]()
tekerine sağlık sevgili dostum..
Güzel bir gezi olmuş birdahaki sefere Bolu'ya da uğra buradaki güzellikleri görmeden gitme..![]()
Sinan abi bismillah dün daha F 800 ün fotoğraflarına yeni bakmıştımAyağına sağlık.Yeni motoru da görmek nasip oldu bu fotolarda.
Allah kaza bela vermesin.Çok güzel.
çok güzel gezi yapmışsınız
fotolar çok güzel ...motorunuz da öyle ama sizin gibi gezmyi bu denli seven birisine bir turing şart çünkü heryere geziyorsunuz dağ bayır ayırt etmiyorsunuz ...:wiinkk: