irfmotor sizlerin sayesinde doğdu...

F54

adam gibi adam irfan kahraman hayırlı işler....
bize soranlara irfan aga bu işide çözer diyoruz....

Kocaeli İl Temsilcisi
adam gibi adam irfan kahraman hayırlı işler....
bize soranlara irfan aga bu işide çözer diyoruz....

bu söylediklerin karşılıklı düşüncelerdir fatihim 54 düm... insanlar ayna gibi ! nasıl bakarsan öyle görüyorsun, güzel düşüncelerin karşılıksız değildir bilesin , sağol varol...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bol kazançlar dilerim abicim...:cat:
allah kolaylıklar versin...

Kocaeli İl Temsilcisi
Bu işden bahsetmişti burak hala birliktesiniz sanırım.

burak bu konularda kişiliğine karakterine inandığım ve hakkaten ortak iş yapmayı düşünebileceğim nadir insanlardan biridir , lakin maddi olanaklar malesef imkan vermedi , merdivenleri yavaş yavaş ama düşmeden bu şekilde yürüyebilirsem olmayacak bir durum değil her ikimiz içinde ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

bol kazançlar dilerim abicim...:cat:
allah kolaylıklar versin...

teşekkür ederim ferhat sağolasın, kazasız sürüşler inşallah ...

irfan abi hayırlı olsun:cat:
bu işi bizden içimizden birinin yapması beni çok sevindirdi
paramız yabancıya,çakallara gitmemiş olacak

senin için hayırlı olsun abi Allah yolunu açık etsin Allah utandırmasın inş.

burak bu konularda kişiliğine karakterine inandığım ve hakkaten ortak iş yapmayı düşünebileceğim nadir insanlardan biridir , lakin maddi olanaklar malesef imkan vermedi , merdivenleri yavaş yavaş ama düşmeden bu şekilde yürüyebilirsem olmayacak bir durum değil her ikimiz içinde ...

Artık bizede hayırlı olsuna gelmek düşer. Müsait olurmusun bilmiyorum.

irfannnn kıyaamammm çok sevindim:mrgreen::cat::rendeer:

şu bizim samet tosununada yap barii bişiler eğlensin :)

allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun. senden beklenende buydu yaptın oldu helal olsun.. hepimiz destekciniz

Hayırlı olsun Allah utandırmasın.Esnaflık çok zor bir iş 5 sene bilgisayar dükkanı işlettim en son dayanamadım bi anlık gayletle kapattım ama müşterilerin bana bilimadamı gibi davranması hoşuma gidiyordu :) koruma demiri vs. işine girişmen çok güzel çok emek istiyen bir işe benziyor Allah kolaylık versin işçiligin fotolara bakılırsa çok başarılı.
Herkez biliyor bir givi 3lü çanta demiri veya koruma demirinin saçma sapan fiyatlarını.
Zaten çalışmalarını görüyordum burdan sendede mucitlik yok degil insanın elinden geledursun yapamıyacagı birşey yok.
Umarım işlerin büyür herhangi bir koruma demirine ihtiyaç olursa hemen ararım :) Biz Türklere imkan verseler kanatsız uçak yaparız...

hergün mt ye giriyorum ama eskisi gibi yazmıyorum. İrfan abimi pas geçemem. Hayırlı olsun abi. Ellerinden öperim. :rendeer:

irfan abi resim çok sanırım cepten girilmiyor ilk sayfaya. ama sen uğraştıysan güzel birşeydir illaki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar