İzmir'de sticker yapan yer yardım edermisiniz?

www.resimupload.net.tr
[/IMG] Merhabalar herkese kafa grenajımdaki stickerları yaptırabileceğim iyi bi yer arıyorum bölgemdeki reklamcıda yaptırdım ama pek iyi olmadı. Şimdiden teşekkürler

yok baskı sadece dostum kafa grenajı üstündeki şerit bide r125 yazısı 2012 model mat yzf

kahramanlarda murat reklam mı ne vardı.cadde uzerınde mototaldan felan sonra yıne sagda kalıyor.yamaha mı ne vardı yanında.jant serıdı yaptırmıstım.bu kadar ozen gosterenı ve custom ıs yapanı gormemıstım.bahsettıgın sekılde de yardımcı olur dıye dusunuyorum

kahramanlarda murat reklam mı ne vardı.cadde uzerınde mototaldan felan sonra yıne sagda kalıyor.yamaha mı ne vardı yanında.jant serıdı yaptırmıstım.bu kadar ozen gosterenı ve custom ıs yapanı gormemıstım.bahsettıgın sekılde de yardımcı olur dıye dusunuyorum

Evet bugün uğradım oraya fakat rengin tutmıyacağını söyledi bana teşekkürler yinede

kahramanlarda reklamcı murat abi tek geçerim motomax ı geçince,motorcu göçmene gelmeden
tüm motorlarımın jant şeritlerini logolarını vb. ona yaptırdım.
izmirde üstüne bu işlerden anlayan adam tanımam, yaptığı işe çok özenir, yapamayacağı işe yaparım demez ve zevkli adamdır
işçiliği 10 numaradır
bu jant şeridi ona aittir
img0277tc.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar