Yarın Ekipmanları Almaya Gidiyorum Fikirleriniz ?

Bi kaç başlık açmıştım daha önce sizlerde kahrımı çekip her seferinde cevaplarınızı eksik etmediniz teşekkür ederim...

Feyizoğlu bana yakın okmeydanındaymış yeri. Gidip tüm ekipmanları alayım diyorum ancak orada AGV kasklar yok sanırım sitesinde göremedim. AGV K3 önermişlerdi güneş vizörlü vs di sanırım hatta K4 fiyatı da çok absürt değildi onu da düşünebilirdim. 400-500 civarlarında K3 kasklar google dan baktığımda...

1200 lira limitim var.

1 Sürekli kullanım için kendime kask alacağım
1 mont
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik - monttaki sağlamsa gerek var mı bilmiyorum ne dersiniz ?

+
haftada 1-2 kez binecek artçı için
1 kask
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik
monta gerek yok artçı için çok yol yapmam 40-50 km lik en fazla gezi olabilir

limitim düşük ama feyizoğlundan falan alırsam hepsini indirim yaparlar diye düşünüyordum fikirleriniz nelerdir nereye gidip alayım kısmetse yarın akşama kadar almış olurum...

Şimdiden fikirleriniz ve zamanını için teşekkür ederim.

CBR 250 düşünüyorum motor içinde...

eyvallah hocamda çözemedim daha :) Nereden alacağımı vs hala kafam çorba gibi :S

Bence henüz artçı için birşey alma. Aldıklarından memnun kalmadığın şeyler olur. Kendine yenisini alırsın, elindeki artçıya verirsin.

Maske mutlaka al. Çorapsız ayakkabıyı nasıl giymiyorsan, maskesiz de kask takma.

Thermal içlik alabilirsin eğer soğuk havalarda da kullanma düşüncen varsa. Çok işe yarıyor.

Motomax'i de araştır derim. 1.000 TL alışverişlerde GIS'ten eğitim veriyorlardı. Hala veriyorlarsa düşünülebilir. Ürünleri fena değil. Okmeydanı Honda yetkili bayisi de Motomax'in bayiliğini almış. Güzel ve uygun fiyatlı ürünler bulabilirsin. Perpa'nın altında, eski Varan turizm'in olduğu yerde. İkisine de bak bence.

hocam teşekkür ederim. Artçı için almam gerekli valide çok hevesli bir kaç arkadaş çok hevesli şimdi yeniyiz onlarında canı önemli + benim yeni ekipman alma ihtimalim en erken 6-7 ayı bulacağı için onlarada almam gerekli. Kask dışında diğerleri pahalı değil zaten onlara kask ne almalıyım o kafada soru işareti.

Motomax ta da agv yok sanırım :)

yeni olduğunu düşündüğüm için alma dedim zaten :)

hatta uzun bir süre hiç artçı alma bence. Artçı ile motor kullanmak gerçekten zor. Kendi başına 8-10 bin km yol yap önce. Eğitim al. Sonra sadece güvenliği ön planda olan uygun fiyatlı kask vs. bakarsın.

hocam teşekkür ederim. Artçı için almam gerekli valide çok hevesli bir kaç arkadaş çok hevesli şimdi yeniyiz onlarında canı önemli + benim yeni ekipman alma ihtimalim en erken 6-7 ayı bulacağı için onlarada almam gerekli. Kask dışında diğerleri pahalı değil zaten onlara kask ne almalıyım o kafada soru işareti.

Motomax ta da agv yok sanırım :)

Kardeşim artçı sonraki iş.6-7 ay sonra yeni malzeme alacağına parayı kendine harca şimdi.6-7 ay sonra artçıya alırsın.Hem o zamana kadar işi kavramış olursun.Hem artçın hemde sen rahat edersin...

Kardeşim artçı sonraki iş.6-7 ay sonra yeni malzeme alacağına parayı kendine harca şimdi.6-7 ay sonra artçıya alırsın.Hem o zamana kadar işi kavramış olursun.Hem artçın hemde sen rahat edersin...

Hocam o zaman limiti 1000 lira yapıp kendime harcayayım 1-2 ay sonra denerim baktım olur gibi o zaman 200 300 e artçı için alırım? Ne dersiniz?

Arkadaş falan neysede Anne candır.En hayırlısı söylediğin gibi...

Aman hocam olurmu öyle şey?

Arkadaş ta candır, anne de candır, sokakta yürüyen hiç tanımadığınız kişi de candır, kedi de candır.

Dikkatli olun, mutlaka eğitim alın, kimse zarar görmesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Hocam o zaman limiti 1000 lira yapıp kendime harcayayım 1-2 ay sonra denerim baktım olur gibi o zaman 200 300 e artçı için alırım? Ne dersiniz?

Hiç acele etme artçı için. 300 TL artçıya alacağın kask vs. için yeterli olur. O zamana kadar çok şey değişir senin de kafanda.

Sana tek tavsiyem, tamam ben bu işi öğrendim deme hiçbir zaman. İnsanlar 30 senedir motora biniyorlar ve hala eğitim alıyorlar. bknz. Tamer karadağlı. Adam koca motorları terlikle sürüyor ama hala eğitim almaya devam ediyor.

Aman hocam olurmu öyle şey?

Arkadaş ta candır, anne de candır, sokakta yürüyen hiç tanımadığınız kişi de candır, kedi de candır.

Çiçek,böcek,kedi,köpek,arkadaş,dost,akraba,kardeş hepsi candır.Ama anne hepsinden daha candır.Yanlış anlaşılmasın bunu sölemek istedim...Anlatımı kuvvetlendirme adına öle söledim.Çünkü arkadaşın bu anlatım kuvvetlendirmesine ihtiyacı var gibiydi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar