- Konu Yazar
Bi kaç başlık açmıştım daha önce sizlerde kahrımı çekip her seferinde cevaplarınızı eksik etmediniz teşekkür ederim...
Feyizoğlu bana yakın okmeydanındaymış yeri. Gidip tüm ekipmanları alayım diyorum ancak orada AGV kasklar yok sanırım sitesinde göremedim. AGV K3 önermişlerdi güneş vizörlü vs di sanırım hatta K4 fiyatı da çok absürt değildi onu da düşünebilirdim. 400-500 civarlarında K3 kasklar google dan baktığımda...
1200 lira limitim var.
1 Sürekli kullanım için kendime kask alacağım
1 mont
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik - monttaki sağlamsa gerek var mı bilmiyorum ne dersiniz ?
+
haftada 1-2 kez binecek artçı için
1 kask
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik
monta gerek yok artçı için çok yol yapmam 40-50 km lik en fazla gezi olabilir
limitim düşük ama feyizoğlundan falan alırsam hepsini indirim yaparlar diye düşünüyordum fikirleriniz nelerdir nereye gidip alayım kısmetse yarın akşama kadar almış olurum...
Şimdiden fikirleriniz ve zamanını için teşekkür ederim.
CBR 250 düşünüyorum motor içinde...
Feyizoğlu bana yakın okmeydanındaymış yeri. Gidip tüm ekipmanları alayım diyorum ancak orada AGV kasklar yok sanırım sitesinde göremedim. AGV K3 önermişlerdi güneş vizörlü vs di sanırım hatta K4 fiyatı da çok absürt değildi onu da düşünebilirdim. 400-500 civarlarında K3 kasklar google dan baktığımda...
1200 lira limitim var.
1 Sürekli kullanım için kendime kask alacağım
1 mont
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik - monttaki sağlamsa gerek var mı bilmiyorum ne dersiniz ?
+
haftada 1-2 kez binecek artçı için
1 kask
1 dizlik
1 eldiven
1 dirseklik
monta gerek yok artçı için çok yol yapmam 40-50 km lik en fazla gezi olabilir
limitim düşük ama feyizoğlundan falan alırsam hepsini indirim yaparlar diye düşünüyordum fikirleriniz nelerdir nereye gidip alayım kısmetse yarın akşama kadar almış olurum...
Şimdiden fikirleriniz ve zamanını için teşekkür ederim.
CBR 250 düşünüyorum motor içinde...