Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iz1081.jpg

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Koskoca malatya'da yzf r125 bulamazken bi baktım bizim siteye yzf r125 li arkadaş taşınmış :)
29nhy60.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

23wjk2w.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

2ns0ron.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Arkadaşlar motorumu felaket derecede fazla seviyorum ve dolayısıyla haddinden fazla temizliyorum erinmeden tüm grenajları söktüm motor kısmını ıvırını zıvırını saatlerce yıkadım temzledim kuruladım ve çadırı çektim artık üzerine :( kocaelinde okuyorum , motorumu bıraktım memlekette ve geldim :( motorunuzn kıymetini bilin beyler .

plakalıgı bende sokup yapıstırmak ıstıyorum ama sınyallere cozum bulamadım yardımcı olursanırız sevınırım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-katlanir-plakalik-katlanabilir-plakalikyamaha-yzf-125-143476468/detay/ şöyle birşey var ama

bi pazar denemek lazım filmi :) katlanır plakalık istemezseniz sinyal yerine iki adet 10 cm ya da 15 cm uzun gelirse daha da kısa şerit led bağlayın satılık bir motorda görmüştüm yanılmıyorsam

plakalıgı bende sokup yapıstırmak ıstıyorum ama sınyallere cozum bulamadım yardımcı olursanırız sevınırım

şu ilan sana bir fikir verebilir;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yzf-r125-50.yil-edition-extralari-mevcut-son-firsat-112022222/detay

resimleri incele anlayacaksın. ;)

herkese merhabalar bugün itibari ile yzf r125 imi aldım. milastan izmire getirdim. aldığımda arka sağ sinyal sallanıyordu kopmak üzereydi bant falan tutturdum izmirde servise götürürüm diye ancak eve gelince fark ettim ki düşmüş. eve geldim stop ettim biraz sonra anahtarı on konumuna getirdim ve sinyalleri kontrol ettim sol tarafta sıkıntı yoktu ancak sağ sinyali verince motorun elektirik aksamı kitlendi. ''tık'' diye bi sesgeldi ve elektrik kesildi yani aküden elektirik gitmiyor artık motora. heralde şase yapıp sigorta yaktı.şimdi yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. motor çalışmıyor dolayısıyla servisede nasıl götüreceğimi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

herkese merhabalar bugün itibari ile yzf r125 imi aldım. milastan izmire getirdim. aldığımda arka sağ sinyal sallanıyordu kopmak üzereydi bant falan tutturdum izmirde servise götürürüm diye ancak eve gelince fark ettim ki düşmüş. eve geldim stop ettim biraz sonra anahtarı on konumuna getirdim ve sinyalleri kontrol ettim sol tarafta sıkıntı yoktu ancak sağ sinyali verince motorun elektirik aksamı kitlendi. ''tık'' diye bi sesgeldi ve elektrik kesildi yani aküden elektirik gitmiyor artık motora. heralde şase yapıp sigorta yaktı.şimdi yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. motor çalışmıyor dolayısıyla servisede nasıl götüreceğimi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
servisi ara transitle götürürler.

sağol kardeşim öyle yaparım yarın. peki bu taşıma işinin ekstra bi ücreti var mıdır?

http://i42.tinypic.com/iz1081.jpg

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Koskoca malatya'da yzf r125 bulamazken bi baktım bizim siteye yzf r125 li arkadaş taşınmış :)
http://i44.tinypic.com/29nhy60.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

http://i44.tinypic.com/23wjk2w.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

http://i43.tinypic.com/2ns0ron.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Arkadaşlar motorumu felaket derecede fazla seviyorum ve dolayısıyla haddinden fazla temizliyorum erinmeden tüm grenajları söktüm motor kısmını ıvırını zıvırını saatlerce yıkadım temzledim kuruladım ve çadırı çektim artık üzerine :( kocaelinde okuyorum , motorumu bıraktım memlekette ve geldim :( motorunuzn kıymetini bilin beyler .
sakalın orada sarkan hortum nedir acaba?(cahilliğime verin)

Vurdurmayi deneyin.

Hocam bence bi pick up kirala sonra alsancakta tanıdıgım bi usta var çok iyidir ona götür servis taşıma ücreti olarak cok para alır bende bornovadayım yardımcı olabilirm

Hyosuymuş,megellisiymiş,ninjasıymış..Belki fiyatı pahalı ama yzf nin çizgileri,tasarımı hepsinden çekici bence.Motorunuzun kıymetini bilin hepinize kazasız belasız sürüşler

Hocam bence bi pick up kirala sonra alsancakta tanıdıgım bi usta var çok iyidir ona götür servis taşıma ücreti olarak cok para alır bende bornovadayım yardımcı olabilirm

aynen öyle yaptım 40 tl ye servise götürdüm, diğer türlü 200 tl falan tutacaktı ucuz yollu hallettik neyse ki :) bi ara oturup bi çay içelim kardeşim. yzf konusunda da beni biraz aydınlatırsın. performans için gerekli kullanım ve bakımlar hakkında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Hyosuymuş,megellisiymiş,ninjasıymış..Belki fiyatı pahalı ama yzf nin çizgileri,tasarımı hepsinden çekici bence.Motorunuzun kıymetini bilin hepinize kazasız belasız sürüşler

aynen dediğin gibi Zippo's yoldagiderken bi yere çekip yzf nin karşısında çay içmek paha biçilemez, geriye kalan herşey için yapıkredi play card :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Vurdurmayi deneyin.

böyle bir durumda vurdurmak ciddi problemler yaratmaz mı, sonuçta elektrik yok. ayrıca enjeksiyonlu araçlarda vurdurma yapmak işi yararmı, yaramaz mı, sağlıklı mı değil mi? hiç bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar