Atakan,
Ön farın altında bazıları peçe gibi yada takım renklerinden ip bağlıyorlar, eğer sende o ipten varsa çamurluğa vuruyor olabilir. Ayrıca koruma demiri yada sakal taktırdıysan o da vuruyor olabilir. ÜStünde istediğin kadar tepin değmez ama 50 km hızla giderken ön freni asılınca evet bir vurma sesi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Arkadaşlar Motosiklet montu almak istiyorum, 4 mevsimlik montlar ile kışlık montlar arasında fark var mıdır acaba? Ben yağmur olmadığı müddetçe her türlü soğukta binmek istiyorum, e yazında kullansam aynı montu fena olmaz haniNe önerirsiniz ?
Caner,
Kışın ANkara soğuğunda giyebilirmiyim acaba ? Ben haziran ayında kayseriden izmire gittim, inan yolda üzerimde uzun kollu tekstil bir ceket olmasına rağmen sudan çıkmış it gibi titredim. bacaklarımın titremesini zaten saymıyorum bile de
Bu montu alsak kışın kullanabilir miyiz? Yaz önemli değil kışlık + bahar kullanacak bir model arıyorum
hocam bu modelin içliğide var, ben onu çıkarıp giyiyorum şu anda, ve hiç soğuk geçirmiyor, şu ara istanbulda soğuk, ve etkilenmiyorum hiç, hele bide içliği takınca terlerim heralde![]()
Feyizoğlu ile bir ortaklığınız yok demi![]()
ulan aksam aksam motorsuz kaldım ya, hayret bişey arkadaş, motoruda sattımgelen arkadaş hemen aldı ya. hayret bişey.
hayırlı olsun kaça gitti?
Arkadaslar bu gün driftim le giderken önümde belediyenin açıp bir duba dahi koymadıgı asfalt çalısmasından gectim tahmini hızı 70 idi sanırım çukur 7 8 cm filandı ama malesef arka ve ön cantlar ölü durumda cantların bu hale gelmesi normalmi...
Herkese merhaba bendeyeni uyeyim pek anlamam motordN ama mondia 125 znu almayi duunuyorum bazi arkadaslarida asya ostalji diyor e yapmaliyi sizce
slm arkadaşlar.. artık driftimle vedalaşma zamanım geldi .. hayırlısıyla bugun sattık motoru akşam üzeri olunca devrini veremediğim için iki gün daha birlikteyiz ilk göz ağrımla..
100 lira kaporamızı aldık pazartesiye de devri ve geri kalanı halledeceğiz..
artık garajda yatan koca oğlanla wakit geçireceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun arkadaşlar..
teşekkür ederim. bu arada sana da hayırlı olsun.. ben cruiser tarzı almıştım konfor olarak serilik olarak drift ten kat kat iyi.. eğer uzun yola gidiyorum diyorsan 250 cc bi motor almanı tavsiye ederim..hayırlı olsun kardeşim, bende sattım dün ama pişman oldum, yeni aldığım ss tarzı hiç bana göre değilmiş yavalla yeniden alacam gibi ama dur bakalım.
benim motorda da var aynı durum. Sebebini bilirsek hepimizin işine yarar diye düşünüyorum. Bu arada bana Balıkesir' de bir usta söyleyebilecek kimse yok mu daha![]()
kardeşim düz yolda 110 rüzgarda 95 normal bir değer bende dün düz yolda rüzgarda en fazla 107 yaptım xenon olayına gelicek olursak motosiklet zenonu taktır sıkıntı cıkartmıyor xenon taktırmassanda philipsin bir ampülü war baya aydınlatıyormuş 12 tl di sanırım