[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
27.10.2013 PAZAR GÜNÜ SAAT 09:30 DA. CİCİ TAKSİ PULATLILAR PETROL OFİSİNDE BULUŞUP DÜZCEYE HARAKET EDECEĞİZ.. DÜZCEDE BULUNAN ARABA GÜZELLİK YARIŞMASI ARDINDAN BİR YERE DAHA GİTMEYİ PLANLIYORUZ ANCAK BUNU ORADAKİ DURUMA GÖRE BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ.

Bilmemki karar veremedim :) Calisiyordum abi yeni gördüm mesajini.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABİ :)

xilg.jpg

Mesutum yaa..:rendeer::queen: çok sağolasın yeni yaşlar sizin gibi dostlarla güzel....ama bu foto:queen: gelinalmada çekildi ,çekende gelin :)
ayakkabılardan , havludan da belli zaten:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Ramazan çok teşekkür ederim kardeşim , iyiki varsınız..Sizin gibi dostlarım olduğu için şanslıyım...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI KÜÇÜK BİR TURLA KUTLADIK..

9glf.jpg

BİZDEN SELAM OLSUN BOLU BEYİNE... KÖROĞLU ANMA GÜNLERİNİ KUTLADIK..

w4et.jpg

Bolu MT de ses yok yav.10 kasıma bişilermi yapsak :)

BİZ HEP DİYORUZ AMA KATILAN OLMUYOR PEK SON 2 HAFTADIR :)
O ZAMAN CUMA AKŞAMI BULUŞUP BİŞEYLER PLANLIYALIM.. BENİM AKLIMDA ANKARA VAR ANITKABİR GEZİSİ FALAN YAPALIM DİYORUM HEM GEZİ GÜNÜNEDE UYGUN OLUR.

arkadaşlar merhaba

huzur evine gitmenizi öneririm. hem gezi hem sevap :)

10 KASIM PAZAR GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİMİZ GEZİNİN PLANI YAPILDI..
KATILMAK İSTEYEN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ.. HAREKET YERİ VE SAATİ YARIN BURADAN BİLGİLDİRİLECEKTİR..

*** BOLU-*-KOCAELİ/GÖLCÜK-*-SAKARYA-*-DÜZCE-*-BOLU***

o4s5.jpg

*****HAVA DURUMU*****
gky1.jpg

10 kasımda ne yapıyoruz dedik hasta olduk ::arrow:: Hafta sonu kendımı iyi hissedersem katılmayı düşünüyorum :(

Selam arkadaşlar,
Hareket yeri ve saati belli oldu mu? Bir aksilik olmazsa bende katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçmiş olsun Okan iyileşmeye bak yarına kadar :)

10.11.2013 PAZAR GÜNÜ SAAT 09:00 DA. CİCİ TAKSİ PULATLILAR PETROL OFİSİNDE BULUŞUP GEZİMİZE HAREKET EDECEĞİZ .. EN GEÇ 09:30 DA YOLA ÇIKMIŞ OLACAĞIZ.
KATILMAK İSTEYEN MOTOR SEVER DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ..

10 kişi falan varız abi grup olarak epeydir bir yerlere gitmedik.Bu ara havalar iyi :mrgreen: Sende junior cbr yi getir bi abisinin elini öpsün :queen::mrgreen::flower:

abisi junior un tozunu dumanını yutmasın rüyalarında :p .. yazın gelecem boluya vuracam kırbacı vuracam kırbacı......

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

10 kişi falan varız abi grup olarak epeydir bir yerlere gitmedik.Bu ara havalar iyi :mrgreen: Sende junior cbr yi getir bi abisinin elini öpsün :queen::mrgreen::flower:

abisi junior un tozunu dumanını yutmasın rüyalarında :p .. yazın gelecem boluya vuracam kırbacı vuracam kırbacı.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar