Allah ıslah etsin diyorum :queen: güle güle kullan bakalım :cat:
sana yetişemem ama artık beklersin
Allah ıslah etsin diyorum :queen: güle güle kullan bakalım :cat:
Hayırlı olsun Sabit :cherry:
Biraz deneme şansın oldu mu, önceden kullanmışmıydın...?
Hani hemen hissettirir ya genellikle, "bu olur"dersin bikaç km kullandığında, o hissi uyandırdı mı![]()
İlk izlenimlerimi, NC700X için yorumlarımı yapim öncelikle bu motor tam benlik memur işi fıtı fıtı git fıtı fıtı gel modu yüksek devirde motoru bagırtim ışıklarda ara gaz verim RedLine na dayiyim 200 görim gibi bir karakteri kesinlikle yok. Çok iyi bir şehir içi motoru 200 küsük kg olmasına rağmen benim gt250 den daha dengeli( ağırlık merkezi aşağıda benzin deposu totonun altında.) yüksek hızlara agır cıkıyor bunda benim vitesi ayarlayamamda var henüz bu yeni devir aralığına alışamadım. 150-160 çok rahat ulaşıyor 160 da viraj kabiliyeti güzel en azından benim için yeterli gezme yol arama kacırma yapmıyor. Frenleri mükemmel zıng diye duruyor Hyo da cift disk tek disk organik balata falan tırı vırı kıyas bile kabul etmiyor. Malzeme kaliteside honda kalitesi ilk görenin ilk tepkileride cbf in büyüğü oluyor Bir pop star değil ama iyi bir aile babası tabiri caizse
İlk izlenimlerimi, NC700X için yorumlarımı yapim öncelikle bu motor tam benlik memur işi fıtı fıtı git fıtı fıtı gel modu yüksek devirde motoru bagırtim ışıklarda ara gaz verim RedLine na dayiyim 200 görim gibi bir karakteri kesinlikle yok. Çok iyi bir şehir içi motoru 200 küsük kg olmasına rağmen benim gt250 den daha dengeli( ağırlık merkezi aşağıda benzin deposu totonun altında.) yüksek hızlara agır cıkıyor bunda benim vitesi ayarlayamamda var henüz bu yeni devir aralığına alışamadım. 150-160 çok rahat ulaşıyor 160 da viraj kabiliyeti güzel en azından benim için yeterli gezme yol arama kacırma yapmıyor. Frenleri mükemmel zıng diye duruyor Hyo da cift disk tek disk organik balata falan tırı vırı kıyas bile kabul etmiyor. Malzeme kaliteside honda kalitesi ilk görenin ilk tepkileride cbf in büyüğü oluyor Bir pop star değil ama iyi bir aile babası tabiri caizse
gidip gelmedeki teredütün nedir?Vstrom NcX arası gidip gelmelerim devam ediyor beyaz nc'yide görünce dayanamadım![]()
Vstrom NcX arası gidip gelmelerim devam ediyor beyaz nc'yide görünce dayanamadım![]()
NCX'de az yakıt var.Model daha yeni,frenleri çok güzel,viraj kabiliyet,ş.içi kıvraklığıgidip gelmedeki teredütün nedir?
Aykut bence Vstrom ile arasında gidip gelme hiç.Vstrom ne ki diyorum.
Tabi derdin şehir içi ağırlıklı ve sonraları uzun yol ise. Bence vstrom hiçbir şekilde nc700x'e şehiriçinde yaklaşamaz bile.
![]()
Devir sevmiyorum, alt devirlerde güç max. olacak bana gazı ufak dokanınca arkayı yanımda gormem lazımUzun yolda limitlerde kullanılırsa nc ile dl650 arasından yarım litre oynar gibi geliyor ama sehir içi ahırlıkta kullanılcaksa işe git gel için kullanılcaksa nc kesinlikle ki sanmiyorum oyle 1 yıl 1 ay gezen olsun yıllıl izinler bayram izinleri dışında şehir içi kullanıyoruz motorları kendini bildikten sonra nc ideal motor ama devir li kullanim kaldırımdan hoplayıp zıplayim dersen kesinlikle nc alma![]()
Devir sevmiyorum, alt devirlerde güç max. olacak bana gazı ufak dokanınca arkayı yanımda gormem lazım
Bugün durakta beklerken bir nc geldi geçti yanımdan beyazdı bide öyle dalmışım otobüsü kaçırdık![]()