Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Alıcam zaten.. Ama en kalını o olduğu için en sona bırakıyorum onu :mrgreen:

Motosikleti
Visutroma noldu cancazım. Suzuki de suzuki diye aşeriyodun düne kadar. Yamahayı yerden yere vurmaya uğraşıyodun da ben izin vermiyodum :p

Merhaba değerli fazer kullanıcıları yaklaşık bi ay oldu fz6 naked alalı artık bende aileden oldum :) tabi aranıza kabul ederseniz... :)

bide resim atalım bakalım beğenecekmisiniz?

yahu cihanım yapma allaasen daha 10 gün öncesine kadar bende yamahaya biniyordum
o kadarda kötü motur değil yamaha candır. hem xt660z tenereye dönebilirim

ya bırak tenereyi, 4 silindirden iki silindire geçenlerin garipsendiği dünyada tek silindir intihar resmen...şekil şemal de yok...vstrom yine biraz mantıklıydı...:)
tek silindire binebilecek olsam xt660 x alırdım süpermoto olan...

Visutroma noldu cancazım. Suzuki de suzuki diye aşeriyodun düne kadar. Yamahayı yerden yere vurmaya uğraşıyodun da ben izin vermiyodum :p

biz onu uyardık cihanım bin nasihat fayda etmez:)

Motosikleti
Merhaba değerli fazer kullanıcıları yaklaşık bi ay oldu fz6 naked alalı artık bende aileden oldum :) tabi aranıza kabul ederseniz... :)

bide resim atalım bakalım beğenecekmisiniz?

[url]http://t1311.hizliresim.com/1h/6/u8nln.jpg[/url] [url]http://p1311.hizliresim.com/1h/6/u8nnp.jpg[/url]
Sticker ve jant şeritlerinden ben de istiyorum :mrgreen: Benim hiç stickerım olmadı abi :salut: Jant şeritlerim de artık gözüme sönük gelmeye başladı.. :jocolor:

ya bırak tenereyi, 4 silindirden iki silindire geçenlerin garipsendiği dünyada tek silindir intihar resmen...şekil şemal de yok...vstrom yine biraz mantıklıydı...:)

Yok yok ben de kendi haline bıraktım zaten. bakalım ne zaman ağlayıp sızlıycak Fazer'ımı sattım diye, beklemedeyim :cherry: O gün benim oğlanı ona 5 bin lira zamlı okutucam :queen:

Motosikleti
Ben bi olumlu eleştiride bulunmak istiyorum canyoldaş ::sm_smile motor takozu ve gidon denge topuzları sarımtrak bir renk yerine tankped'indeki gibi açık mavi bir renk olsa daha mı hoş dururdu sankim.. ::sm_smile

nakedlara pek iyi gözle bakmıyoz ama...şaka biyana hayırlı olsun güle güle kullan

Ben o bildiğiniz naked lerden değilim :) :mrgreen: eywallah kardeşim çok sağol...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

Ben bi olumlu eleştiride bulunmak istiyorum canyoldaş ::sm_smile motor takozu ve gidon denge topuzları sarımtrak bir renk yerine tankped'indeki gibi açık mavi bir renk olsa daha mı hoş dururdu sankim.. ::sm_smile

Tercübeli adamın hali başka oluyo ha :) nasılda ilk bakışta ayrıntıları fark esdiyo :) :) haklısın kardeşim onları bende söküp boyamayı düşünüyorum en kısa zamanda yeni halini paylaşırım...

Alıcam zaten.. Ama en kalını o olduğu için en sona bırakıyorum onu :mrgreen:

böyle bişey mi? :)

v23q.jpg

kgro.jpg

:)) bu kararsızlık beni yiyor bitiriyor
çok zor durumdayım a dostlar

Motosikleti
Normalde zaten motor çok ısındı mı bacağa veriyo. Grenaj varken daha da mı artıyo bu.. Hmm.. Bak soğumaya başladım şimdi grenajdan ::lac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar