yurt dışında yaşamıyorsanız D.I.D türkiye dağıtımcısı ENTEL ENERJİ nin internet sitesinden daha ucuza alabilirsiniz
did in 112 bakla zincirini goremedim entel enerjinin sitesinde. :-(
did in 112 bakla zincirini goremedim entel enerjinin sitesinde. :-(
Yani bir depo ile 400-450 km yol alabiliyoruz. 80 liraya depoyu fullüyoruz desek...
3.5 yaktırdık desek... İstanbul-trabzon 1100 kilometre dediğimizde gidiş geliş 300 lira benzin yakıcağıml: Orada bir güzel gezsek 400 lira benzin parası lazım sadece
ale:
En iyisi otobüs sanırım. Halil kardeşim otobüsle taşımıştı... Şehir girişinde indiririm motoru. Motorla girerim şehre :mrgreen:l:
Oğuzcum noldu alıyormusun sonunda motoru :bounce: Bu arada ben motoru ilk aldığımda 200 kilometre yoldan geldim hatay -adana arası 200 km de 6.1 lt gördüm :queen:
Gt250r ile maksimum 200km lik geziler daha güzel oluyor kardeşim. Fazlası fıtık nedeni :queen: Cbr250r kullandım geçen toplantıda len dedim bu ne :mrgreen: Bizim motorun tarzıyla alakası yokRahatlığı tartışılmaz o ayrı. Ama naked motor 600 lükte çok hararet yapmaz sanırım ss kadar. Tabi İstanbul için ne denir bilemem:bounce:
Benim tezkereye ihtiyacım yok. Benim tezkerem evlenmeden önce imzalı süresiz hemide :queen: Sağolsun karışmaz o yönden. Az gezmedi benimle artçım olarak :mrgreen: Ama hyo nun artçısı iyi değil çok rahatsız oluyor arkadaki. O yüzden hanım pek sevemedi bunuAma fazer alırsam yok demez rahat ya oturumu :mrgreen:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerMerhabalar dün itibiari ile bende artık aranızdayımgt250r başkadır