Merhabalar tekrardan...
YUKI'nin ana merkezine 30.10.2013 tarihinde gittim. 5 Katlı bir plaza ve her katta ayrı bir hizmet var. Ağırlıklı olarak endüstriyel makine firması olduğundan doğal olarak çokça ağır iş makineleri ve tekstil makineleri gördüm. Benim motosikletim ile ilgilenecek yetkili servis 4 kattaydı ve asansörle çıkardım

Garip bir duygu açıkçası

GTA Vice citydeki gibi motosikletle plazaya girebilir, motosikletinizi asansöre sokup en üst kata çıktıktan sonra gönül rahatlığıyla camdan dışarı fırlayabilirsiniz

Bunun için cross motosiklet lazım her neyse
Yetkili servis kısmında duran 2 adet yetkili arkadaş vardı. Bir tamirci dükkanı düşünün, farkı yok... Arızadan dolayı garantiye giren motosikletlerin tamiri yapılıyordu. Göstergedeki problemimi söyledim şaşılırcasına "Biraz kullan, bozulursa ve daha farklı sıkıntı çıkarırsa tekrar gelirsin onunla birlikte hallederiz" dediler, güldüm

Neden mi güldüm "baştan aşağı saçmalık" çünkü... Orada diretirdim veya kıllık çıkartırdım ama fazla izin zamanım olmadığından dolayı birazcık salladım açıkçası.
Yedek parça durumunu söyledim çoğu parça var, fotoğraf çekmeme izin vermediler ama bazı abidik gubidik parçaların sipariş ile geldiğini söyledi. Bende muhammete sözüm olan benzin şamandırasını söyledim, gösterge, aynalar, manetler, grenaj ve motor parçaları gibi önemli parçaların getirilmesi gerektiğini söylediğim gibi yolda parça sevkiyatı olduğunu söylediler...
Servise ve hizmete açıkçası içim ısınmadı. Onları da anlıyorum çünkü etrafa bakınca bir sürü motosiklet var ve neredeyse tamamı kullanıcı hatalarından dolayı söylenilmiş, zaman ve onay bekleyen motosikletler... Mesela yere düşürmüş, aküyü bitirmiş, baskı balatayı bitirmiş ve kaza yapmış motosikletleri adamlara "garantisi var yapacaksın" gibisinden sözlerle diretilmiş ve onay bekliyor vs.
Bakacağız artık konuyla ilgili ben gerekirse YUKI Motor ile durumu detaylı konuşacağım ayrı bir gün. Durumdan bihaber olursa yetkililer ilgileneceğini düşünüyorum ki müşteri kabulden servis kısmına kadar herkes ilgileniyor, yönlendiriyor vs. Bu arada asansörde kimse yokken 2 - 3 foto çektim, onları atayım
İlerleyen zamanlarda konuyla ilgili olarak size bilgi vereceğim, teşekkürler