Önce üslubuna dikkat et bakalım arkadaşım.Küstah sana benzer.Burası forum.Forum mantığını kavra önce.Üzerine 5 gün önce bindim Yukinin.Sonra gidip yamaha servisinde birde 2012 r1 e bindim.100 yıllık bir fark gördüm ortada.Bin liralık fark için hava soğutmalı motor almaya karşıyım.Görüşüne önem veriyorsunuz sanırım ozaman amenna.Parayı ben değil siz veriyorsunuz.Zevkli sürüşler...![]()
aldımmm baba paylaşım yapıcammm en yakın zamandaaa))
Hayırlı olsun bakalımMemnun kalacaksın merak etme
Bu arada motosikletim 1700 KM ye dayandı. Hiçbir kronik arıza saptamadım, bakım harici servise bir tek ayaklık yayı için gittim o kadar... Bir kaç gün içerisinde eğer iş yerimden izin alabilirsem bu İstanbul İkitelli'de olan merkez binaya gideceğim. Göstergede bir problem çıktı. Gaza bastığımda devir saati geç yükselişe geçiyor, yavaş yavaş düşüyor. Merkezi aradım "yetkili servise gösterdiniz mi?" gibi bir soru geldi, bende "evet, o bile şaşırdı" diyince beni yanlarına çağırdılar
Servis bölümüne bir arkadaşı aktarınca onun sorularına verdiğim cevapta adam bile hayrete düştü
Sanırım ilk bende oldu bu sıkıntı
![]()
Merak ettim bende o sorunu halledince paylaşırmısın ne yaptıklarını
ustam yuki almadım gerçekten burada bir tane yukii bayii vardı oda kardeşim ben satmıyorum ve getirtmiyorum dedi benden alma nerden alırsan al dedi adamlarda garanti diye birşey yok dedi ilgileri alakaları yok dedi satıyorlar gerisine karışmıyorlar dedi yarın bir gün bir parça gerekecek olsa bulamazsın getirttiremeyiz ben yukiden illallah ettim dedi ve bütün kararımı değiştirdiii BENDE APACHE TVS 150 ALDIMM...