Bencede yeterince bilgi var ancak yinede yardımcı olmaya çalışalım .... EN baştan alıyorum şu an motorum 1500 km ye yaklaştı...
Öncelikle Vİtes geçişleri ilk başta sert olmasına rağmen şu an için gayet başarılı ve sorunsuz , ancak eksi tarafı boşa geçerken hala zor bir ayarı var..
Kullanış pozisyonu Gayet rahat ki ben 190 boyundayım , ayaklıklar ve gidon uzunluğu rahat kullanıma izin veriyor ama sonuçta bu bir SS stil motor çokta rahatlık bulamazsınız.
Malzeme kalitesi vasat seviyede diyebilirim ama zaten bu fiyata da ne bekliyorsunuz o önemli !!
Makinenin 0-60 km 4 saniye civarında - 0-100 km 12-13 sn. civarında.. son hız ben 122 gördüm ancak 5.vites te devir kesici var bu sebeple geçemedim ama zaten 220 cc makineden fazlasını beklemeyin.
izmir - Karşıyakada satılan 7-8 adet var henüz servise uğrayanı olmadı ancak anladığım kadarı ile Orta amortisör den gelen gıcırtı hepsinde mevcut, geçen gün servise götürdüm yağlanmadık civata kalmadı ancak halen ara sıra gıcırtı yapıyor.
Makinenin içinden çıkan tamir seti gayet yeterli başka bir alete ihtiyaç kalmıyor.
DURO marka lastikler le ben bir sıkıntı yaşamadım, kuru ve güzel asfaltta viraj da ayaklığı yere sürtecek kadar yatırabiliyorum sorunsuz .
Motor sesi bu sınıftaki en iyi ses , Yukarıda bir arkadaş cırıltı motordanmı geliyor falan demiş , motoru bir kere duysanız bu soru aklına dahi gelmez , tek silindir için müthiş bir ses...( Ancak kendi sınıfı için konuşuyorum )
SInıfındaki rakipleri fiyat olarak BUMOTO Calibre , MEGELLİ 250 r , DAELİM ... : Tamamen zevk meselesi ancak Bumoto ve Megelli sayfalarını okuduysanız ne kadar sorunlu olduklarını görürsünüz ,Tamam onların motor güçleri ve beygirleri yuki den fazla ancak her an sorun yaşayabileceğiniz bir makine ile ne kadar basmaya cesaret edebilirsiniz ? Kasa olarak ta tamamen zevk meselesi ancak Spitzer bence en güzeli ve agresifi , ebat olarak ta Oldukça kaslı duruyor.
Birkaç eksiği yok değil , mesela benim sol ayna gevşedi yapıştırmak zorunda kaldım , garanti kapsamında değiştirecekler ancak yuki nin verdiği cevap yedek parçaların henüz nakliye aşamasında olduğu ( Çin den geliyor ) o kadar kusur kadı kızında da olur dedik bekliyoruz.
Benzin sarfiyatı 17-18 kr / km civarında.Rodaj dan sonra daha düşer diye umut etmiştim ancak halen aynı seviyede.
90 km / h den sonra titreme başlıyor 100 ü geçtiğimde iyiden iyiye hissediliyor 120 ile sürekli gittim 15-20 dk sonra elim uyuşmaya başladı
Değerli Üyeler yeterince açıklamaya yapmaya çalışıyoruz Artık bilmek istediğiniz spesifik noktaları sorunuz , "ya bu motor alınır mı ??" sorularını sormayınız.