Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-438.html#post3177705
yuvarlak far uygulamam
yuvarlak far uygulamam
bu tarz bir motor bende de olsa da onlada uğrasa uğrasa motor yapmayı öğrenirim, kendi motorumu kendim tamir ederim hiç olmazsa...
Gazı komple kısma viteste düsük oldugu icin ani yıgılma oluyor gazı cok hafif acık bırakırsan komprsyndaki öne yıgılmayı engeller 4 zamanlı oldugu icin normal karsılanıyor tam acıklaması olan yok
En son yag degisimini 1.900 kmde yapmıstım su an 4.900 kmye gelmek üzereyim![]()
gliba uridium ama çok iyi oldu gidişatı motorun subap ayarını 20 tl ye yaptırdım yağı kaça aldın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
eskiden evde 5 dk ısıtıyodum yola çıkıyodum debraja basıyodum motor stop ediyodu baya bi gıy gıy gıy çalışmıyodu ama ısınınca öle bi sorun yoktu subap ayarı yaptırdım bundan eser kalmadı bujiyi şansa aldım ngk ararken bosch çift tırnak rastgeldi![]()
jantta ymukluk olbılır
ben 3 gunde toplam 1050 km yaptım forumda resimleri var 400+300+400 km yaptım oğlum +ben+2 çanta allaha şukur tık demedikaç yıl bineceksin motora geçen yıl kurban bayramında aldığım motor senesini doldurmadı şu anda 12000km de bakım masrafları dışında (yağı,lastik vs)masraf çıkarmadı yolda bırakmadı.bir günde 450km yaptığım oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım bütcen sınırlıysa ekipman vs yoksa drift tavsiye ederim kalanla ekipman alır,artanıylada bir güzel gezersin,karar senin...
forum uyuma yaa iki gün önce yazdım hala bişey yazmamışsınız...
arkadaşlar bugün aksam eve gelince motoru sehpasına kaldırıp arka lastiğe baktım, hafiften yalpa yapıyor neden olabilir, sert bişeyde yapmadım,
Salıncak mili somunu gevşemiştir muhtemelen, bizim motorlarda çabuk gevşiyor ben 2000 km içinde 2 defa sıktım.