- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
1.5 ay önce kuba xcg 150 aldım 0 2013 model.motor şuan 1800 de.
titreme çok çok az rahatsız edici değil.arka amatisör çok güzel arkada oturan çok rahat ediyor.
far sorunu var bu motorlarda.2 kez ampül değiştirdim patladı elektirik kesti.servisine götürmedim ilk 50 tl para aldı hiçbirşey yapmadılar........
başka tamirciye götürdüm tesisatı değiştirdi flan 50 tl para aldı şuan sıkıntı yok.
almadan önce araaştırmıştım 120 i geçmiyor yazıyordu internette.
aldım motoru açtım rodajı çıktık kemer yoluna 2 kişi 145 i buldum daha bassam gidicekti ama biliyorsunuz kemer yolunu hep viraj o yüzden gazı kestim.
sürüşü rahat
yakıt sarfiyatı uygun.
ön fren disk
arka fren tambur.
8.23hp
150 cc
orjinal lastiklerin markası naylon.berbat yani değiştirmekte fayda var arka lastiği.
sormak istediğiniz başka şey olursa yazarsınız,iyi forumlar.
1.5 ay önce kuba xcg 150 aldım 0 2013 model.motor şuan 1800 de.
titreme çok çok az rahatsız edici değil.arka amatisör çok güzel arkada oturan çok rahat ediyor.
far sorunu var bu motorlarda.2 kez ampül değiştirdim patladı elektirik kesti.servisine götürmedim ilk 50 tl para aldı hiçbirşey yapmadılar........
başka tamirciye götürdüm tesisatı değiştirdi flan 50 tl para aldı şuan sıkıntı yok.
almadan önce araaştırmıştım 120 i geçmiyor yazıyordu internette.
aldım motoru açtım rodajı çıktık kemer yoluna 2 kişi 145 i buldum daha bassam gidicekti ama biliyorsunuz kemer yolunu hep viraj o yüzden gazı kestim.
sürüşü rahat
yakıt sarfiyatı uygun.
ön fren disk
arka fren tambur.
8.23hp
150 cc
orjinal lastiklerin markası naylon.berbat yani değiştirmekte fayda var arka lastiği.
sormak istediğiniz başka şey olursa yazarsınız,iyi forumlar.