Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende şimdi bi bakım yaptırcam. Hava filtresi, bujiler, yağ filtresi, yağını falan. soracağım o ki castrol mu kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa motul mü ?

Metaylan diye bir krom-metal parlatıcı macun var. Ufak tüpü 3 tl civarında ve 3-4 kere kullanılabilir bizim egzosta. Yapı marketlerde yada hırdavatçılarda bulunabilir. Bundan alıp egzosu iyice ovalayarak 10 15 dk zımparalar gibi sürün. Sıkılmadan oval hareketler ile bunu yaptıktan sonra nemli bir bez ile egzosu sildiğinizde renginin ne kadar açıldığını ve parladığını göreceksiniz. Ben canım sıkıldıkça arada bir yapıyorum, kesinlikle güzel oluyor.

Teşekkür ederim perşembe günü ilk işim bunu yapmak olacak.

Bende şimdi bi bakım yaptırcam. Hava filtresi, bujiler, yağ filtresi, yağını falan. soracağım o ki castrol mu kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa motul mü ?

Hyo, motul yağı daha çok seviyor... Vites geçişleri olarak acayip farkediyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:31 ----------

Osram night breaker plus %30 indirimli-imiş.

H7
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1917/Osram-H7-Night-Breaker-Plus
H4
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1918/Osram-H4-Night-Breaker-Plus
H1
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2071/Osram-H1-Night-Breaker-Plus

kargo bedeli 6,5 TL-MNG kargo ile gönderdiler-Orjinal Alaman malı.

Kesinlikle tavsiye edilir arkadaşlar. Eski aracımda kullanıyordum, müthiş fark ediyordu....

Arkadaşlar yanlış mı sipariş vermişim. scooter fln diyor :)

pvqd.jpg

egsoz bakıyorum şöyle uygun fiyatlı ankaradan bulamadım 2. el vs heves giderecek kadar kullansam yeter ya

Arkadaşlar yanlış mı sipariş vermişim. scooter fln diyor :)

http://imageshack.com/a/img546/4192/pvqd.jpg

Yanlış değil, bizim motorun fren balataları şekil olarak scooter balataları ile birebir. Bu yüzden AEA nın incelediği hyosungta fren tutmuyordu, cocuk ucuz diye 5 liralık scooter balatasını takmış motora.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Egzos denemek isteyenler egzosu komple sökebilirler. En azından adam gibi ses duyarlar :) Ne yazık ki bizim motorda two bro dahil dinledim, güzel ses yok. Boşuna masraf etmeyin. Egzosu sökün en temizi o .

[/COLOR]Egzos denemek isteyenler egzosu komple sökebilirler. En azından adam gibi ses duyarlar :) Ne yazık ki bizim motorda two bro dahil dinledim, güzel ses yok. Boşuna masraf etmeyin. Egzosu sökün en temizi o .

AAAaaa nasıl yok halik kardeş. Bak ne güzel pata pat yapıyor. Kısa tüp taktıracağım bende :)

Hacım her türlü egzosu dinledim, kullandım bizim motorda. Videolardaki ses nispeten iyi geliyor ancak canlısı rahatsız edici. Trajikomik ancak en işe yarar ses şu 80 liralık naylon egzostan çıkıyor.

Benim eksoz orjinal ancak ufak bir oynamadan sonra gayet tatmin edici bir ses veriyor.Hem trafik çevirince "abi eksoz orjinal sesi normal" diye kıvırabiliyorsun hem de kulağı ve etrafı rahatsız etmeyecek şekilde tatlı bir sesi var.
Aşağıda fotografda gördüğünüz gibi matkapla 6 adet delik açılmıştır. :cat:

tuyfw.jpg

www.youtube.com/watch?v=XDZ5eivmKoQ[/url]

www.youtube.com/watch?v=XDZ5eivmKoQ

www.youtube.com/watch?v=XDZ5eivmKoQ[/url]" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

bu herif 8 delik açmış ama hoş.Demekki tek çakal ben değilim :cherry:" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Merhaba arkadaşlar bende yakında 250 cc motor alıcam ama bir türlü karar veremiyorum Honda cbr heryerde 100 lük 125 lik motor gibi var artık o yüzden onu eledim aklımda suanda megelli 250r var ama geçen bi arkadasn hyosung GT250r ını test ettikten sonra aşırı derecede o motora içimde bi sevgi oluştu daha önce 250 bindinmi derseniz binmedim belkide o yüzden ama sizden tavsiyeler istiyorum al alma sunu al veya hysng alınacak bir motrmu bu arada bnm kilo 105 boy 1.87 kilolu oldugm içn hysung un daha cok yakısacagını düşünüyorum oda var işin içinde çünkü megelli biraz kücük kalıyor hysung un yanında... tavsiyelerinizi bekliyorum......
tv75g.jpg
buda megelli 250r
tv76x.jpg
buda benim :)
tv79b.jpg
...yorumlarını bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar