- Konu Yazar
135cc mondial diriftle bir buçuk yıl o dediğin tarzda ben de bindim dalga geçenler de oldu fakat ben canımla dalga geçilmeyeceğini biliyordum
Giy Diyorsun Yani
135cc mondial diriftle bir buçuk yıl o dediğin tarzda ben de bindim dalga geçenler de oldu fakat ben canımla dalga geçilmeyeceğini biliyordum
Yukarıdaki Yorumlara Bak Hocam.Dediğimi AnlayacaksnDiger insanlarin ne diyeceğine bakarsak ohoo
Haklısın Kardeşim.Aynen Alayım Ya Kim Ne Derse DesinBen 250 cc motorla uzun yol yaptığımda, yolda mola verdiğim zaman "o kaskla terlemiyor musun?" diye soruyor adamlar..
Tabii her gören için da..k konusu olacaksın, bu hayatın gerçeği.
Dershaneye giderken dizlik takıyorum diye "bu ne lan acemiler gibi dizlikle geziyon" demişti bi arkadaşım..
Montumun üzerine fosforlu yelek giydiğim için belediye işçisi diye dalga geçiyorlar..
İnsanlar böyle. Bilmediği için poh atma derdindedirler.
Sen git, üzerini fulle. Tam koruma gez. En basitinden kendini güvende hissedersin. Boşver insanları.
Olması gereken senin yaptığın. Ben acemilik zamanlarımda aldığım ekipmanları kullanıyorum.
200 TL'lik bir mont (fuardan indirimli olarak), 45 TL'lik bir dizlik, 45 TL'lik bir eldiven, 100 TL'lik bir motosiklet botu (fuardan indirimli olarak), 475 TL'lik bir kask (çok şanslı bir indirimle aldım. Normal fiyatı 860 TL)
Bi tek kaskı bilerek aldım.
Kask takan insana bile uzaylı gibi bakılan bir toplumda ne bekliyorsun ki.![]()
Haklısın Kardeşim.Aynen Alayım Ya Kim Ne Derse Desin
https://thumb6.wuala.com/previewIma...aylasim/100_0025.JPG/?key=emrecem20131006foca
Bu Fotoğraftaki Arkadaşın Revit Giymiş Hali Olcak.Az Kırmızı da Olucak Ekstra.Bence Hayet Hos Gözüküyor.
Hocam Dediğiniz Mantıklı Ofise Girince Boş Odamız Var oRDA Değişirim Çanta Vs. Taşımamada Gerek Yok.Benim Çekincem Dışarıdaki Milletin 170 Cc Motor İçin Çok Fazla Ekipman Giymiş Söylemi.Tabi Ben Kibarca SöyledimMillet Ne Der Bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
Botu Sevdimde.Pantolon Çok Sade.Birazda Gösteriş İstiyorum.Gösteriş Derken İnsanın Gözüne Güzel Gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
Hocam Alma Evresine Bi Gelelim O Konularada Dikkat Edicem.
170 cc motorla ölüp sakat kalacağını önce dikkate alıp sonra ekipman alsammı diye düşünsen daha iyi .
O pantolla cizmeye cok kufrediceen. Yaziorum buraya..
http://songspk.es/wp-content/uploads/2013/09/Robocop_remake_fanposter.jpg
En kötü böyle gezersin. :mrgreen:
500 küsür liralık botta ufak cc için fazla gibime geliyor .Kıyafetlere aşırı masraf yapıcagına ortalama seni koruyabilecek bişeyler bakarak alıcagın motora artanı katsan daha mantıklı olacagını düşünüyorum ...
hocam hep söylenen şeydir. motosiklette kaporta yok, kaporta sensin.
170 cc lik motorda ciddi hızlara çıkar. kimseyi takmadan kendini sağlama alacaksın.
konunun özeti bu aslında.
apache rtr 150, cbf150, ybr 125 al ne bileyim. gt170de seni çeken ne oldu, bilmiyoruz ki yorum yapalım. aldıgın motora bi kere koruma demiri taktır kesinlikle.
Benim toplayamadığım cümleler toplanmış .
Birde phantom da bakabilirsin tvs , cbf, bakılabilecek motorlar .
Deri yerine goretex baksan daha iyi sanki? Birde koruma ekipmanlarin yuzunden sana gulenlere sende gul,nekadar salak olduklarina..