bizimkiler bunada çanta takar![]()
ben daha önce hep küçük cc kullandım ilk 600 cc kullanmaya başladıktan 800 km sonra arkadaşımın cbr250r na bindim bana çok itici yabancı geldi motora tutunamadım bile ki ben cbr250r 20 bin km sürdüm gerisini sen düşün motorunu satmadıysan 20 yada 30 km bi 250 cc kullan derim.
ben çok düşündüm böle bişi yapmayı ama sis farı gitmiyo buna takmak istesen bile takacak yer yokArkadaşlar cbr ına sis farı çakmaklık gibi ilaveler takan arkadaşlar varmı uzun yol yaptığım ve grup sürüşleri yaptığım için ihtyaç duyuyorum fakat herkes enjeksiyon aksamına akü voltajını düşürüp zarar verebilir diyor mesela en azından 1-2 w lık led farlardan alınıp birde çakar modülü yaparak aküden yeni hat çekilerek çakar ve f1 stop olarak kulanılsa genede bir zararı olurmuki???
Arkadaşlar cbr ına sis farı çakmaklık gibi ilaveler takan arkadaşlar varmı uzun yol yaptığım ve grup sürüşleri yaptığım için ihtyaç duyuyorum fakat herkes enjeksiyon aksamına akü voltajını düşürüp zarar verebilir diyor mesela en azından 1-2 w lık led farlardan alınıp birde çakar modülü yaparak aküden yeni hat çekilerek çakar ve f1 stop olarak kulanılsa genede bir zararı olurmuki???
Link gönderebilir misiniz?ebay'den bir çakmaklık aldım, fotoğrafını hafta içi gönderebilirim. Gidona bağlanma aparatı var ama cbr için biraz zor bu. Akü voltajını falan da düşürmez, yeterki seyir halindeyken kullan.
Yer ayarlamak sıkıntı değil benim için önemli olan zararı olurmu olmaz mı??ben çok düşündüm böle bişi yapmayı ama sis farı gitmiyo buna takmak istesen bile takacak yer yok
ben arkaya f1 çakar koydum firene baglı yanıp sönüyo
ben çakmaklık kullanıyorum..su geçirmeyenlerden aldım..direkt aküye bağladım bagaja koydum..2 metrede kablo kullandım, kamp yerinde lazım olur, çadırın içine çekerim diye..motor giderken de gitmezken de kullanıyrom bir sorunla karşılaşmadım..telefon şarj etmek için kullandım hep..Arkadaşlar cbr ına sis farı çakmaklık gibi ilaveler takan arkadaşlar varmı uzun yol yaptığım ve grup sürüşleri yaptığım için ihtyaç duyuyorum fakat herkes enjeksiyon aksamına akü voltajını düşürüp zarar verebilir diyor mesela en azından 1-2 w lık led farlardan alınıp birde çakar modülü yaparak aküden yeni hat çekilerek çakar ve f1 stop olarak kulanılsa genede bir zararı olurmuki???
Peki kaç km dir bu şekilde kullanıyorsunuz??ben çakmaklık kullanıyorum..su geçirmeyenlerden aldım..direkt aküye bağladım bagaja koydum..2 metrede kablo kullandım, kamp yerinde lazım olur, çadırın içine çekerim diye..motor giderken de gitmezken de kullanıyrom bir sorunla karşılaşmadım..telefon şarj etmek için kullandım hep..
o çakmaklığa cep şarjı haricinde bişi takmazsan hiç bir zararı olmaz
aydınlatma lambası takarsan özellikle motor çalışmazken akü biter