CBF 150'nin ön grenajları sökülür, sinyaller çıkartılır ve yerine led sinyal takıldıktan sonra, çakma naked görüntüsü nasıl olur sizce ?
Aziz kardeşim için rahat olsun, castrol power 1 10w-40 kullanmaya devam edebilirsin. Hatta çok idealı olacak ama ben Honda nın o, yeni 10w-30 yeni yağını, yazın asla, hatta kışın bile motora özellikle koydurmam.
Yokk 200 luk kit dgl motor yapicam sifirdan 150 lik orjinaliyle toplicam gomlek piston alirken hangi marka alinmali en iyiai hangisi
kesinlikle ve kesinlikle hondanın orijinal silindirini almanı tavsiye ederim. ha biraz daha ekonomik olsun dersen. muadillerinden ala bilirsin. bu durumda parçacının seni yönlendirmesi gerek.
kanka ben sana mayıs hazıranda 4 e bırakırsan alırım demiştim.arkadaşlar merhaba 20 sine kadar istanbuldayım bayram tatili malumama bayramın 1-2-3-4. günleri viaport dal lunapark ta çalışıyorum malesef harçlık çıkartma derdi burs filan bulamayınca öğrencilik zor
motoru hala satamadım üzücü ama ayrılmak nasıl olacak bilmiyorum
bu arada bayramda yolu düşen olursa viaport lünapark gişelere cihat derseniz bulursunuz beni bileciğe yolu düşen olursada bi evi var bilecikte haberi olsun
bu arada motoru MT den biri olursa 4000 e bırakmayı düşünüyorum ulaşmak isteyenler siteye pek bakamıyorum 05535366261den ulaşabilirsiniz
bu arada herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın ethem samet metehan ramazan aziz abilerim ve tüm mt ailesi şimdiden bayramınızı kutluyorum en yakın zamanda aktif olarak aranızda bulunmam dileğiyleiyi günler
Ah be cihat ben motor ararken 4 deseydin sıfır alacağıma senden alırdım artık kısmet değilmiş..
kanka ben sana mayıs hazıranda 4 e bırakırsan alırım demiştim.
vermem demiştin.
ama ani gelişen oluyor malesef hayatımızda para önemli bi mevzu
en son 4600 olur demiştinabi valla 4 e bırakmak gibi bi niyetim hiç yoktu açık söylemek gerekirse ama durumlar kötü babam baya sıkıştı bende baya borç yaptım artık3e 5 e bakmayıp vereceğim hatta 4250 verene kaskımı içindeki bluetooth sistemini siyah camını mont ve pantolonumu bile vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
o zaman 4350 ye bile bırakmadım ama pişman oldum ama yapacak birşey yok piyasadaki motorlara göre temiz bi motorum olduğunu düşünüyorum ama nasip herşeyin başı demekki daha motor nasibini bulamadı yada böyle olması gerekiyordune dersek diyelim ben şuan 5 liranın hesabını yapar durumdayım inan o yüzden 250 lira 4 bin liraya göre ufak bi rakam ama o 250 değil 50 nin bile önemi çok şuan
![]()
en son 4600 olur demiştin
bende 4600 peşin paraya tvs aldım haziran ayında.
neyse hayırlısı olsun. hacım isteyen oldu mu 3-5 bakma ver gitsin 50 100 lira için beklemesin yani.
bir an geliyor şuan ki gibi 5 liraya bile muhtac oluyor.
umarım son motorun olmaz. tez zamanda satarsın,
hayırlısı olsun, bu da gelir geçer boşver
muadillerde markaya fazla güvenme. bana piston lazım olmuştu. parçacıma gittim ve 63.5 piston lazım dediğimde masaya iki piston cıkardı. biri 20 lira biri 25 lira farkı ne dediğimde 25 liralık olandan daha şikayet almadım hiç sen bunu kullan dedi, bende yapıştım aldım sorun çıkarmadı. genelde parçacılar geri dönüşlerden dolayı hangi markayı tavsiye edeceklerini iyi bilirler. illa marka dersen motostar markasının pistonunu aldım. ama silindirde de aynı şekilde tavsiye edile bilirmi bilemem.Belirli bir marka var mı ?
Çok abartılı bir gösterge paneli var. Ondan yana biraz çekinsem de, grenajları söküp bir bakayım nasıl duracak. Eğer ki, üstteki gibi durursa mikemmel mikemmel.![]()
üsteki bildiğin cbf kasası cbf den farkı arka ayaklık maşaları ile yan kapaklar. hindulu unicorn.