Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kız babası olmak zor işte :cherry: Erkek adamın erkek damadı olurmuş ama :queen:

Tripot var benimkinde :mrgreen:

Zor 600cc sahibi olmak. Hele benim gibi, tuvalete bile motosiklet ile gidiyorsanız... İstanbul trafiğinde zor oluyor. Kanım kaynıyor ama ama :pale:

Gt250r alınca, seninkiyle çifleştiririz he ahmet :pl:

İkinizin motorada 6.5 veririm. İşinize geliyorsa satın gardaş :queen:

8.500'e yeni kasa 3.300 Km de temiz bir motor buldum. Biraz daha pazarlık yapabilirsek, alıcağım gibi :mrgreen:

Okuldan bir arkadaş uzun zamandır gt250r arıyordu 6 - 6,5 civarına. Benim motora parası yetmediğinden başka motorlara bakıyordu. Ankara'dan 1 tane motor getirmiş, gördüğüm anda çocuğa üzüldüm. Arka amortisör patlak, grenajlar kötü durumda kırık-çatlak-çizik, açıktaki nerdeyse tüm elektrik tesisatı ellenmiş- izole bant ile sarılmış. 10 kmh ile giderken ön frene basınca ön amortisörler tamamen kapanıyor ve çat diye vuruyor. Amortisör başlarındaki somunlara bali ile kapak yapıştırmışlar. Bi söktüm ki ordaki somunları resmen ufalamışlar. Sanırım açamamışlar zorlamışlar , resmen ufalanmış somun elle tutulur yanı kalmamış. Km de orjinal değil. Vites dururken asla boşa geçmiyor, debriyajında ayarını yaptım ama nafile. Yağı değişip tekrar denemek lazım. Kısacası ben hep şunu diyorum. 2. el motor alacaksanız forumdan , tanıdık birinden alın. Piyasadaki en .r.spu motorlar gt250r ile 600f . Temizini bulmak çok zor. 500-1000 lira için bilmediğiniz motoru almayın.

ondan sonra biz tas gibi motorlara 8-9 isteyince hayt huyt ediliyor hacim. bir musibet bin nasihattan evladir.

Hadi hayırlı olsun o zaman. Gt250r lı resimlerini bekleriz artıkın :p

Bayramdan sonra gelicek arkadaş... Ben 8.000 için inat ettim. O 8.300e indi. Bakalım, hayırlısı artık...

Not: Valla piyasayı düşürmeye çalışmıyorum :mrgreen: Bu kadar param var, ne yapiyim arkadaş. Fakirledik :salut:

İkinizin motorada 6.5 veririm. İşinize geliyorsa satın gardaş :queen:

8.500'e yeni kasa 3.300 Km de temiz bir motor buldum. Biraz daha pazarlık yapabilirsek, alıcağım gibi :mrgreen:
o fiyata o motru veriyorsa vatandaş biraz pazarlığa baska seyler de verir allah muhafaza

Bayramdan sonra gelicek arkadaş... Ben 8.000 için inat ettim. O 8.300e indi. Bakalım, hayırlısı artık...

Not: Valla piyasayı düşürmeye çalışmıyorum :mrgreen: Bu kadar param var, ne yapiyim arkadaş. Fakirledik :salut:

Sen bu inatla motoru sahibiyle beraber alırsın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar